Народни поличби за забогатяване



Една от основните цели в живота на хората е стремежът да натрупат пари. Благосъстоянието на семейството е една от основните цели на всички  общества. Древните хора са се опитвали да забележат онези събития, които са били от полза и са ги пренасяли през вековете. Така до наши дни са достигнали много вярвания, които предвещават богатство и имуществени облаги. Домакинството е доста важно и за да бъде всичко наред у дома, трябва да спазвате някои правила, които ще ви помогнат да живеете в изобилие и да не се нуждаете от нищо.

Почистването в къщата трябва да започва винаги и само от вратата навътре към стаята. Боклукът никога не се измита през прага, защото така си измитате късмета и няма да имате благополучие.





Когато слънцето залязва не трябва да се мие подът, тъй като всичко, което е придобито, няма да остане у дома.

Метлата трябва да се обърне с дръжката надолу, за да може просперитетът да дойде в къщата.

Нещата трябва да са на мястото си, ключовете и празните бутилки не могат да се поставят на масата, това е символ за бедност и недоимък.





Ако гости дойдат в къщата, тогава покривката след тях трябва да се изтупа на улицата, а не в къщата, това е сигурен начин да бъдат привлечени пари.

Вечер не можете да изнасяте боклука от къщата, защото се смята, че парите ще „избягат“ от вас.

Ако собственикът види паяк в къщата, това е на печалба и не трябва да убива животното.

Солта никога не трябва да липсва в къщата и не бива да се дава назаем.





Не можете да давате на някого хляб вечер, благополучието напуска къщата.

Не можете да седите върху масата.

Някои хора вярват, че неживите предмети са способни да усещат и възприемат света около тях. Използването на знаци помага да се гарантира, че в къщата винаги ще има благополучие и благоденствие. Мнозина са сигурни, че е възможно да общуват с неживи предмети и те реагират в замяна. Днес хората почти не вярват в поличби, но напразно, защото ако следвате поне някои от тях, можете да постигнете много успехи. За да привлече богатство и благополучие в къщата, човек трябва да се настрои вътрешно.





Не е препоръчително да носите чуждо злато, да давате пари назаем и да харчите пари за ненужни неща. Ако се придържате към поне някои от правилата, тогава можете да постигнете целта си и да получите успех и богатство и в същото време да го увеличите. Не всички знаци помагат на човек да постигне успех, но има такива, чието изпълнение ще промени живота към по-добро и ще ви научи как да управлявате разумно парите и да живеете в изобилие.


Четете още:

🔴 Молитва на Свето Богоявление

🔴 Синът на Халваджиян поиска наказания за мъжете от хорото в Калофер, обиди ги жестоко! / ВИДЕО

🔴 На косъм от смъртта след "Фермата": Ето кое спаси Данчо и Камелия





Източник: Труд





Коментари

горе