Вижте жената, с която кметът на Стрелча изневерил на Доника Василева от Фермата / СНИМКИ



В първия ден на новата 2021 г. някогашната участничка в риалити предаването "Фермата" и носителка на титлата "Мисис Баба" Доника Василева изненада своите приятели във Фейсбук с дълъг пост, в който изобличи съпруга си Стойно Чачов - бивш кмет на Стрелча, в системни изневери. Блондинката писа, че в продължение на 4 г. е живяла в заблуда и е била използвана за параван, за да може партньорът ѝ да гради имидж на нормален семеен мъж, докато през цялото време, в което са били заедно, той всъщност е имал паралелни връзки. Поради тези причини тя обяви, че е възнамерява да се разведе с него.





За прелюбодействата на половинката си Доника разбира случайно, благодарение на дъщеря си, която взела стария му телефон с намерението да го използва като служебен. Устройството обаче не било отписано от акаунтите на Чачов в социалните мрежи и включвайки го, то започнало да получава съобщения в реално време. Афектирана от прочетеното, Василева реши да сподели във виртуалното пространство част от чатовете му с негова колежка.





"Оказа се, че съм била за посмешище на поне половината град Стрелча, тъй като не мога да си представя никой да не е знаел за връзката с колежката му - Н.Ф. Да подчертая, тя е само една от многото", пише Доника.

Въпреки че се опита да заличи името на жената от изображенията, показващи кореспонденцията между двамата, и предостави единствено нейните инициали, на една от снимките то прозира под задрасканата от Василева част. По този начин стана ясна самоличността на любовницата на доскорошния глава на града, разположен в Централна България.





Тя се казва Неделка Фингарова или Нели - както я наричат накратко приятелите ѝ. Предвид позицията, която доскоро Чачов заемаше, едва ли за някого би било изненада, че брюнетката, която от години е омъжена, всъщност е заместник-кмет на Стрелча. Очевидно работата и ангажиментите покрай нея са сближили Стойно и Нели, като професионалните им отношенията им са прераснали в нещо повече.





От фотографиите на съобщенията им, качени в профила на Доника, става ясно, че те често са се срещали извън службата и дори са правили планове да прекарат вечерта на 31-ви декември заедно, празнувайки настъпването на Новата година, но това така и не се е случило. Нещо повече, в един от разговорите им, провел се преди малко повече от седмица, Фингарова се опасява, че е бременна, понеже цикълът ѝ закъснява.

"Не ми е много забавно, имам забавяне. Утре ще звънна на лекарката ми, ще взема някои хапчета и ще се нормализират нещата", пише тя.

Доника става свидетел на всички тези съобщения, голяма част от които вижда още в мига, когато биват изпратени.

"Можете да си го вземете, дами. Само не знам как ще си го разделите, че сте доста. Тук може би трябва да ги тагна всички? Няма да е трудно, защото повечето са ми в приятелите. Каква наглост! Когато се уговориха с Н.Ф. и отидоха в Старосел на любовната си среща аз стоях и гледах екрана и все още не исках да повярвам. Няма да ми стигне цял живот да асимилирам с какъв изпечен лъжец съм живяла. На никого не пожелавам да изпита болката и срамът, които изпитах аз! Никога и на никого! На някои хора не им върви в любовта и това е! Спирам до тук, защото се унижих достатъчно, а ще са ми нужни сили, за да осъзная и преживея случващото се", заключва "Мис Баба".

Доника Василева





и 6 г. по-младият от нея Стойно Чачов се срещат покрай служебни дела, а три месеца след запознанството им той ѝ предлага брак. Двамата вдигнаха сватба в разгара на лятото на 2017 г., а церемонията в тесен кръг се проведе на един от плажовете на нашето Черноморие. Тогава младоженците бяха в сини тоалети, а дрескодът, избран за гостите, бе бяло. Няколко часа след като подписаха, двамата отлетяха за Санторини, като престоят им там бе подарък от техните кумове.














Четете още:

🔴 Трагедия без край: Бащата на певицата Нора не преживя смъртта й и си отиде от инфаркт

🔴 Доц. Мангъров: При преболедуване от СОVID се получава по-мощен имунитет, отколкото с ваксина

🔴 Драмите на Антон Хекимян / СНИМКИ





Източник: Дир.БГ





Коментари

горе