Любо Нейков и Александра Сърчаджиева - баща и дъщеря в новия "Откраднат живот"



Любо Нейков и Александра Сърчаджиева ще са звездите в 11-ия сезон на лекарския “Откраднат живот”, който стартира тази пролет по Нова тв.

Двамата талантливи и много обичани актьори стават част от сюжета на най-гледания български сериал. Впрочем по решение на продуцента му Евтим Милошев във всеки сезон се включват някои от най-популярните наши актьори.





Този път завръзката е още по-интригуваща, защото Любо Нейков - най-големият български комик в момента, ще влезе в драматична роля и ще е баща на Сърчаджиева. Актрисата ще е коремен хирург.

“Това е търсено творческо предизвикателство, тъй като ние не просто работим, а изпитваме удоволствие от работата си”, каза пред “24 часа” Милошев, чийто партньор в продуцентската им компания “Дриймтийм” е Нейков.





“Добрият актьор може да изиграе всичко. Любо не е просто добър, а изключителен актьор. Той е един от най-талантливите хора, които познавам”, обясни Милошев решението Нейков да влезе в драматичен образ.

Зрителите, които следят сериала от първия му епизод (2016), помнят, че Сърчаджиева се появява за кратко именно в него. Тя изиграва младата д-р Катя Кръстева (Янина Кашева в следващите серии) в епизода, когато проф. Генадиев разменя бебетата. Новата ѝ роля обаче няма да има нищо общо с предишната.





Впрочем Нейков и Сърчаджиева не за първи път ще си партнират в актьорската игра. Двамата участват в ситуационната комедия “Всички освен мен” - пиеса на Щефан Фьогел, в Сатиричния театър с режисьор Лилия Абаджиева. Тя обаче така и не направи своята премиера заради пандемията от коронавирус. Първите обявени дати за спектакъла бяха 15 и 16 март миналата година, а последната репетиция на актьорите се състоя в петък, 13 март, когато бе обявено извънредното положение у нас.

“На два дни от премиерата бяхме, представлението беше готово, забавлявахме се. Час и 50 минути забравяш къде се намираш”, разказа тогава Любо Нейков пред “24 часа”. Така че аплодисментите за театралното им превъплъщение предстоят.


Четете още:

🔴 Скандална развръзка с ромчето Фончо, шофирало БМВ и позирало с пистолет

🔴 Пловдивско семейство изживя голям кошмар в хотелска стая

🔴 Таблетки за смучене забавят разпространението на кopoнавируc





Източник: 24 часа





Коментари

горе