Млад мъж с 2 деца се обеси на имения си ден, чакал назначаване на работа / СНИМКА



Ивановден бе помрачен в Банско и Добринище, след като се разбра за смъртта на 36-годишния Иван Гълъбов, един от десетките доброволци към Планинската спасителна служба.

Той се е обесил на терасата на апартамента си в Банско, където живее със съпругата си и двете им малки деца, на 5 и 6 г. Допреди няколко години е живеел в родния си гр. Добринище, но се преместил в зимния курорт.





Предната вечер бил с приятели за Йордановден, но изпил само чаша бира, защото бил заклет трезвеник, и се прибрал. Казал на жена си, че на следващия ден няма да празнуват Ивановден, но нямало и намек, че готви самоубийство. "Потресени сме от смъртта на Иван. Беше много добро момче, работлив, скромен, готов винаги да се притече на помощ. Никой не е допускал, че може да пристъпи към такава фатална крачка. Нямаме обяснение каква е причината", коментираха негови познати.





Напоследък нямал постоянна работа, но намирал начин да изкарва пари за прехраната на семейството. Преди няколко дни си пуснал молба за назначаване на работа и по нищо не личало, че се готви да сложи край на живота си.


Четете още:

🔴 Любо Нейков и Александра Сърчаджиева - баща и дъщеря в новия "Откраднат живот"

🔴 Скандална развръзка с ромчето Фончо, шофирало БМВ и позирало с пистолет

🔴 Пловдивско семейство изживя голям кошмар в хотелска стая





Източник: 24 часа





Коментари

горе