Руслан Мъйнов е готов с къщата и жената, мечтае за бебе





Руслан Мъйнов най-накрая се е решил да мине под венчило. След няколко любовни разочарования, бесарабският българин има сериозна връзка, която крие от светлините на прожекторите. Чаровният артист обаче пази в тайна личния си живот и най-вече любовните си трепети.





44-годишният актьор и певец крие дамата на сърцето си, но преди време сподели за нея, че е много амбициозна жена и голяма умница. Мъйнов има горчивия опит от предишни свои връзки, които ставаха публично достояние – с колежките му Алекс Сърчаджиева, а след това и с Анелия Луцинова. От любов към последната си любов едричкият Руслан се втали с 20 кг. и успя да се задържи във форма.





Рапърът 100 Кила и Руслан се засякоха в новогодишната програма на БНТ1, където комикът бе водещ заедно с бившата си изгора Алекс Сърчаджиева. Явор Янакиев, както е истинското име на музиканта, бе донесъл в студиото баница с късмети, за да е в тон с актуалния си хит с Иво Димчев "Баница“. "Надявам се през тази година да се оженя“, заяви Килата, който от няколко години е щастливо обвързан. Късметът, който изтегли Мъйнов бе "Да ти пее на уше Васил Найденов“. Комикът доволно се ухили до уши и заяви, че това ще е на сватбата му. Руслан вече мечтаел за деца и се надявал скоро да му се случи, макар че осъзнавал колко отговорна задача е това.





"Това с децата е Божа работа. Децата по-скоро трябва да ги чакаме, не да ги планираме и това правим. Убеден съм, че това е нещо, които няма да ме подмине за щастие", философства звездата на "Столичани в повече". Още преди няколко години актьорът купи доста изгодно стара къща в покрайнините на София и й направи основен ремонт. В нея Руслан планирал да свие семейно гнездо.


Четете още:

🔴 Внезапно почина проф. д-р Владимир Данов

🔴 Ужасяващо! Влачили трупа на застреляното момче в Мездра, бърсали кръвта му с гъба

🔴 Колектори действат като ало измамници! Сменят по 50 различни номера





Източник: plovdiv24





Коментари

горе