Нов ужас с дете! Актриса разказва за кошмара в София



След драмата с нелепата смърт на малкия Тома в Мездра, нова трагедия разтърси страната. Актрисата Красимира Кузманова - Кокран разказва за кошмарна случка в центъра на София. Съпругът й Джонатан, който е американски гражданин, видял дете в безпомощно състояние в центъра на София.

Какво било удивлението му, когато никой от случайните минувачи, нито пък от преминаващите наоколо коли не се спрял, за да помогне.





Ето какво разказва самата актриса:

"Не съм никак привърженик на постове, които плашат и подлъгват хората, но явно има нужда да се казва,че липсата на нормалност е застрашителна, че съпричастност, помощ на човек в беда понякога в нашата територия като че ли не съществуват, ако не ни засяга лично!

Пиша всичко това,потресена от историята ,която мъжът ми е преживял преди половин час на централна улица,намирайки 10 годишно дете, пребито или блъснато от кола в безпомощно състояние и никой не реагира, започва да маха и да спира коли,за да се свържат с полиция и бърза помощ ,тъй като не говори добре български,спира само една кола и с жената успяват да качат детето в линейка,слава Богу, оказва се че е живо!





Навън е 2 градуса, улицата е централна, минават хора и коли непрекъснато, възможно ли е никой да не реагира!

Няма да сложа снимка на гледката, защото е жестоко и не спирам да плача! А това, което той ми каза е: ”Живял съм в много страни и ако някой маха на коли за пострадало дете, ще спрат поне 5 и ще се опитат да помогнат!” Дано има късмет милото дете!"






Четете още:

🔴 Руслан Мъйнов е готов с къщата и жената, мечтае за бебе

🔴 Внезапно почина проф. д-р Владимир Данов

🔴 Ужасяващо! Влачили трупа на застреляното момче в Мездра, бърсали кръвта му с гъба





Източник: Блиц





Коментари

горе