Искри хвърчат между Ненчо и Симона Пейчева



Пролетни трепети 

Ние ли ще сме следващата двойка тенисист и гимнастичка?!, смее се водещата, но не коментира личния си живот

По ръба на острието на флирта тичат Ненчо Балабанов и Симона Пейчева. При това не се усамотяват в някое тъмно кьоше, а си намигват в ефир пред цяла България, видяха фенове.
Ненчо бе гост в предаването на златната грация по БНТ2, където още в началото двамата се надпреварваха да кажат кой е по-щастлив от срещата и умилиха по-романтично настроените зрители.





Симона Пейчева


Ненчо заговори за нов проект в края на април - "Бъркотии в операта", където ще си партнира с Милица Гладнишка плюс хор, солисти, балет и оркестър на Държавна опера - Русе. Забавната продукция ще представя познати и обичани оперни арии в поп и джаз варианти, гарнирани с много хумор. Още преди да е довършил обяснението си, Ненчо бе прекъснат от Симона, която изстреля "Аз поканена ли съм? Идвам! Искам две места на първи ред".



Ненчо Балабанов


Ненчо като джентълмена, който е, веднага отсече - "Поканена си, разбира се!", а след половин секунда със смях я закова с въпроса: "А с кого ще дойдеш?". Пейчева му влезе в тона и взе ролята на изчервена мома: "Е, сега... не ти ли е неудобно да ме питаш!"
След което Ненчо продължи със закачките. Сподели на зрителите, че преди да пристигне в студиото, искал Симона Пейчева да е облечена по гимнастическо трико, а той да дойде в екип за тенис. От години Ненчо е страстен почитател на тениса и нещо повече - тренира почти всеки ден.
"Вече имаме една двойка тенисист и гимнастичка, да не бъдем следващата?!", пита в повишено настроение Симона Пейчева и Ненчо доста се зарадва на предложението й.



Димитър Кузманов и Християна Тодорова са истинската двойка тенисист-гимнастичка

Двойката, за която тя намекна, е тенис надеждата Димитър Кузманов и грацията Християна Тодорова, които са определяни като "най-горещата двойка в БГ спорта".
И Симона, и Ненчо не коментираха закачките в ефира след това.



Четете още:

🔴 Мис Бони не се кефи на Бургаското Барби

🔴 Бой между пияни край Луковит, има загинал мъж

🔴 Борисов: Изборите можеше и да са по-късно, ако не беше инатът на президента / ВИДЕО





Източник: bgdnes





Коментари

горе