ИЗРОДИ! Мъртвото 5-годишно дете оставено в леглото да "спи"



Медици или изроди?! 5-годишното момиченце, което издъхна в болницата във Велико Търново след „задавяне с кренвирш”, е поставено мъртво в леглото, сякаш спи, където останало така няколко часа, преди инсинуацията да бъде разкрита от жена, придружителка на друго хлапе.

Това научихме от пост на адвокат Иван Денев, който ще защитава правата на почернените родители на 5-годишното момиченце. Ето целия текст без редакторска намеса:

След задавяне с колбас - нищо подобно!!!

Родителите на момиченцето преди малко се свързаха с мен да ги защитавам и ми разказаха за поредното убийство в мъртвилницата. Дадоха ми разрешение да публикувам тяхната позиция:





Детето е хапнало последно по обяд в неделя и после е постъпило в т.нар. болница. Вече в Детското отделение, към 17:30 ч. в неделя, му е поставена инжекция с антибиотик, като след само три минути детето е започнало да се пени, да се задушава и да повръща! Дядо му - 61-годишният Йордан Асенов, хуква да вика помощ по стаите в отделението, но бива изгонен навън. Независимо че преди това е бил допуснат като придружител!?!

После ония измиват детето и починало го оставят „да спи”, завито в леглото му в стаята. По-късно, към 21 ч., жена - придружителка на друго дете разбира, че момичето всъщност е мъртво и вдига врява. Едва тогава се разчува за "трагичния инцидент", гръмват медиите и се задействат институциите.





Значи, нашите мишки са си траели и са чакали времето да размие отговорността и вината им. Едно към едно - както след интубирането на нашия Христо.

Защо от мъртвилницата не са сигнализирали незабавно полицията и прокуратурата? Да не би да чакат да приключи вътрешната им "проверка" в петък, 18.06?... Долна сган!





Нямам думи за тази неземна наглост и подлост! Нямам и очаквания за обективно разследване, щом делото се наблюдава от търновски прокурор.

Веднага сигнализирах министър Стойчо Кацаров - дано поне той направи нещо! Затова призовавам отново да не се влиза в болница и всеки да ... знаете какво имам предвид ... вампирите - където ги набара!


Четете още:

🔴 Какви привилегии носи "златният талон" на КАТ?

🔴 Съпругата на Миро от "Биг Брадър" разплака мрежата с последните си думи към него

🔴 Заснеха свободно разхождаща се лисица в Пловдив / СНИМКИ





Източник: lupa





Коментари

горе