Лондон: Кварталите в които живеят българи и източноевропейци с едни от най-добрите училища



Оказва се че безапелационен лидер в класацията взимаща предвид цените на имотите и рейтинга на училищата по Офстед в Лондон е НЮАМ (Newham). „Най-достъпният квартал в Лондон с най-добрите училища“ с такова заглавие излиза днес лондонският Ивнинг Стандарт.





Според ново изследване лондонският квартал „Newham“ в който живеят огромен брой нашенци, както и източноевропейци е най-достъпното място за живеене в Лондон за родители, които искат да изпратят детето си в най-добрите училища.





Под „шапката‘‘ на голямата община Нюам (Newham) са кварталите: Стратфорд, Канинг Таун, Плейстоу, Ъптън Парк, Уест Хам, Ийст Хам, Мери Ленд, Плашет, части от Форест Гейт, Ийст Вилидж( Олимпийският Парк) и прилежащите им училища.

Не е тайна, че децата на българите живеещи във Великобритания, а и на повечето източно европейци се справят изключително добре в английските училища и определено са спомогнали тези квартали да бъдат оценени най-високо в класацията на Ивнинг Стандарт.

Снимка: Един от многобройните колежи в "Нюам" (Newham)





Данните за нея са получени от Национална статистическа служба на Великобритания (Office for National Statistics) и Офстед. След лондонският квартал "Нюам" се нарежда община "Редбридж", докато "Дагенам и Баркинг" са на дъното на класацията


Четете още:

🔴 Гена Трайкова стана даскалица  

🔴 ИЗРОДИ! Мъртвото 5-годишно дете оставено в леглото да "спи"

🔴 Какви привилегии носи "златният талон" на КАТ?





Източник: https://www.novini.london/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/53952-%D0%9B%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%BD-%D0%9A%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D1%8A%





Коментари

горе