ОБНОВЕНА! Нова трагедия! Почина поп фолк певицата Орнела / СНИМКА



"Не искам да повярвам , че толкова бързо започнах да губя все прекрасни хора с които живота ме срещна …

Светъл път прекрасна моя Орнела

Почивай в мир и дано раздавате много красота ,добрина и невероятни песни в небесата с всички отлетяли колеги …





Съболезнования на семейството".

Това написа във фейсбук преди минути гримьорът на певицата Орнела - Мис Бони.

Истинското име на Орнела е Теодора. Работила за музикална компания „Съни Мюзик“ в периода от 2000 до 2002 г. и издава два самостоятелни албума. Сред най-известните ѝ хитови песни са „Тип-топ“, „Невиждани очи“, „Изпий си кафето“ и „Как боли“. Нейната кариера изтърпя точно две години.





Орнела живее в гарсониера в „Красна поляна", а след като не успява да си намери работа след завръщането си от чужбина, певицата изкарвала прехраната си като хигиенистка в столична банка. Пяла е с оркестър в ресторант в Швейцария.

 

Фалшива новина погреба поп фолк певицата Орнела! Жива и здрава е

Гримьорът Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони, който малко по-рано през деня публикува жалейка в социалните мрежи, сега й се извинява

Певицата Орнела е жива и здрава!

Това заяви гримьорът Борислав Соколов, по-известен като Мис Бони, който малко по-рано през деня публикува жалейка в социалните мрежи. За часове "новината", която той сподели във фейсбук профила си за смъртта на Орнела, обиколи десетки електронни медии.

"Слава Богу, ОРНЕЛА е жива и здрава!", написа той преди половин час отново в социалната мрежа.





"Говорих чрез видео разговор с нея, така че е жива и здрава. Извиних й се за поста си, страшно много я обичам“, казва гримьорът и в обръщение на живо.

„Нейното състояние е перфектно. За съжаление интернет пространството показа своите номера. Искрено се извинявам на Орнела, на нейното семейство и фенове. Почувствах се като изкормен, защото я обичам и че съм част от една лъжа“, допълва известният като Мис Бони.





Истинското име на Орнела е Теодора. Тя е от по-старата генерация поп-фолк звезди. 

Работила за музикална компания „Съни Мюзик“ в периода от 2000 до 2002 г. и издава два самостоятелни албума. Сред най-известните ѝ хитови песни са „Тип-топ“, „Невиждани очи“, „Изпий си кафето“ и „Как боли“. Тя е на върха на популярността две години.





След края на музикалната си кариера заминава да работи в чужбина. След завръщането си няма предишната популярност и според различни публикации живее в гарсониера и работи като хигиенистка в банка.

В появилите се фалшиви новини за Орнела по-рано днес се твърдеше, че е била покосена от коронавирус.


Четете още:

🔴 Смъртта опитала да прибере певеца Денис Теофиков преди година / ВИДЕО

🔴 Каракачанов стана дядо за втори път, кръсти бебето Гоце Делчев

🔴 Жена търси "мъртвородения" си брат, подменен с друго бебе





Източник: Марица





Коментари

горе