Зуека избягал в Барселона заради съдебни проблеми  





Актьорът беглец Васил Василев-Зуека най-после издаде къде е новият му дом. Комикът, който реши на 56-годишна възраст да емигрира с втората си жена Ани и сина им Стефан, се е установил в Барселона.





Бившият водещ на „Господари на ефира“ неволно се изтърва, че се намира в испанския град, защото по време на свое тв интервю призна, че е имало сиести по улиците до ранни зори, а датата на предаването напълно съвпадна с официалните празници на Барселона, които местните ежегодно по традиция отбелязват шумно и колоритно. Там Зуека живее в луксозен апартамент, вероятно закупен с парите, които с жена му изкараха от сделката по продажбата на софийското им жилище. Както „Ретро“ разкри, дни преди да хване самолета за Испания, актьорът продаде апартамента си на пъпа на столицата за колосалната сума от 600 хиляди евро – напълно достатъчна, за да си купи нов дом във всяка една точка на света.





Испанското му жилище отново шашка с баровски интериор, решен в любимите светли гами на жена му, която изцяло се заела с дизайна на дома им.
Макар бившият екранен партньор на Димитър Рачков да представи като основна причина за емигрирането си неспазването на законите у нас и желанието да подсигури по-добро бъдеще на своя малък син, се оказва, че зад внезапното му заминаване се прокрадвал страх от съдебни проблеми.





Зуека сменил местожителството си и отказвал публично да съобщи къде точно се е установил, защото се притеснявал от конкретно дело. В това е убеден бизнесменът, който подвел под отговорност целия екип на „Господари на ефира“ за излъчен репортаж, след който приходите на фирмата му паднали повече от 10 пъти. Ставало дума за строителен предприемач, чиято репутация била подронена чрез тв шоуто. Първоначално той искал да потърси сметка на Нова телевизия, но се оказало, че предаването е външна продукция. После тръгнал да завежда дело на продуцентите, но те също не били отговорни и той потърсил вината у репортера и водещите. В крайна сметка бизнесменът завел дело срещу репортерката Ева Веселинова и Димитър Рачков, но преди да подведе под отговорност Зуека, той се изпарил от страната.





Сега актьорът твърди, че щял да се издържа единствено с продажбата на своите картини, които започна да твори в началото на пандемията. Жена му пък имала планове да отвори собствен ресторант, а рамо в това начинание щяла да ѝ удари нейната сестра, която от дълги години пребивавала в Испания.


Четете още:

🔴 ОБНОВЕНА! Нова трагедия! Почина поп фолк певицата Орнела / СНИМКА

🔴 Смъртта опитала да прибере певеца Денис Теофиков преди година / ВИДЕО

🔴 Каракачанов стана дядо за втори път, кръсти бебето Гоце Делчев





Източник: Ретро





Коментари

горе