Двойката, чиято разлика е близо 40 години, е готова за бебе / СНИМКИ





Кюран и Шерил - нетипичната двойка, която изуми света, вече са щастливо женени и искат да имат... дете.

24-годишният мъж и неговата половинка, която е на 61 години, желаят да имат свое бебче, независимо от това, че имат 37 години разлика.






Американците, живеещи в градчето Рим, щата Джорджия, предпочитат то да бъде заченото чрез суроготна майка, но не изключват и възможността да осиновят дете от Дом.

Кюран Маккайн и Шерил Макгрегър се запознават още през 2012 година, докато работят във верига за бързо хранене. По това време Кюран е едва на 15 години. Любовта им обаче припламва след цели осем години, когато решават да се видят, а после започват и да се срещат. Връзката им се развива бързо и доста бурно и те се женят през 2021 година.






Самата Шерил вече има седем деца и цели 17 внучета. За съжаление заради възрастта си вече не може да забременее, но желанието й да дари Кюран с наследник остава.

"Търсим сурогатна майка, с която да подпишем договор, че няма да има претенции към детето след раждането му", споделя двойката пред "Дейли мейл".

"А при евентуално осиновяване ще търсим детенце, което има родители от две различни раси. Моито родители са с различен цвят на кожата, а така детето ще чувства, че ние сме истинските му родители", настоява Кюран.






Те са искали детето да има техните гени, но за съжаление всички дъщери на Шерил са претърпели заболяване, което не им позволява те да бъдат сурогатни майки.

И тук разликата от цели 37 години отново излиза на преден план. Двамата са наясно, че вероятно на Кюран ще се наложи да възпитава детето сам след години, но това не ги плаши.

"Разбирам, че може би няма да съм с детето толкова дълго, колкото той, и затова ще му се наложи да го възпитава сам, но аз вярвам, че Кюран ще се справи", споделя Шерил.






Тя споделя, че нейното семейство подкрепя решението им да имат дете, въпреки че първоначално са били противници на тази идея.

Днес необичайната двойка се е превърнала в своеобразна сензация в мрежата. Те са популярни в ТикТок, където често споделят видеа. Активни са и в пикантната платформа OnlyFans, където качват по-интимно съдържание.

Шерил и Кюран споделят, че между тях има страхотна химия, която влияе на сексуалния им живот – независимо от разликата в годините им, която е близо четири десетилетия.






Щастието им обаче се сблъсква с мнението на хейтъри, които публично изразяват неодобрителното си мнение за връзката им.

"Хората в социалните мрежи доста ни хейтят. Казват ми, че съм с баба си", разказва Кюран.

"Но това не е така, не сме по-различни от другите двойки. Любовта е любов", категоричен е той.

Така Шерил и Кюран продължават да изживяват щастието си заедно, независимо от мнението на хората, като вече имат нова обща мечта - да имат свое дете.


Четете още:

🔴 Изберете си едно дърво и ще откриете нещо важно за себе си

🔴 Лилия Стефанова: Футболистите си разголват душите пред мен, няма табута / СНИМКИ

🔴 Автомобил засече и се блъсна в камион, водачът му избяга от местопроизшествието / ВИДЕО





Източник: glasnews





Коментари

горе