Драма със сина на Радев / СНИМКИ





Драматични обрати се случват в живота на сина на президента Румен Радев. 18-годишният Георги Радев изненадващо е прекратил футболната си кариера и е бил премахнат от младежкия отбор на ЦСКА, където имаше шанса да играе едва няколко месеца.





От новия футболен сезон името му не присъства в картотеката на играчите на клуба след серия от мачове, на които бил на резервната скамейка. Причината за напускането му от клуба не е известна, но фактът, че не е бил поканен в друг отбор и не се е върнал в бившия си тим „Барокко спорт, красноречиво говори, че спортните му амбиции отстъпват на заден план. Президентският наследник от дете тренираше и талантът му бе забелязан дори от представители на известния клуб „Валенсия“, които го бяха поканили на проби в Испания. Самият Румен Радев в едно от малкото си лични интервюта сподели, че футболът бил приоритет №1 за сина му.





Според близки до семейството Георги се отказал от мечтата си, за да подобри успеха си в училище. Напролет му предстоят матури и кандидатстудентски изпити, тъй като ще бъде от новия випуск с абитуриенти. От обкръжението му издават, че се е насочил към университет в чужбина по настояване на родителите му, затова наблягал и на езиците. Предстои му да завърши елитното столично 138-о училище „Проф. Васил Златарски“, където освен традиционните английски, немски, испански, руски и френски от няколко години насам гимназистите изучават и екзотичните китайски и японски език. Целта Георги да бъде изпратен да учи отвъд границите на България била, за да се откъсне от приятелската му среда тук, покрай която неведнъж се набърква в скандали още преди да навърши пълнолетие. Той няма да е първият в семейството, който, ако бъде приет, ще учи висше в чужбина. Неговата първа братовчедка София, племенничка на президента, вече следва в елитен университет в Германия. Доведеният му брат Страхил, син на Десислава Радева, също завърши бакалавърска степен по бизнес администрация в Щатите.





Все пак Георги продължава да се пали на тема футбол, но като фен. През миналата есен двамата с баща му изгледаха заедно световната квалификация България – Северна Ирландия на националния стадион „Васил Левски“. Държавният глава от години не се бе появявал заедно със сина си, но на дербито двамата стояха един до друг в Сектор „А“ заедно с феновете, а не във ВИП ложите. Въпреки това бяха строго охранявани от НСО през цялото време, а Георги не изглеждаше особено щастлив от вниманието, насочено към него и баща му. Още при кандидатирането на Радев за първи президентски мандат, когато той се допитал до децата си какво мислят, синът му го питал: „За какво ти е това? Гледай си семейството и спокойствието“, а и досега мнението му не било променено.





Неговата по-голяма сестра Дарина повече подкрепяла политическата кариера на баща им. Тя е втори курс студентка по актьорско майсторство в НАТФИЗ и вече изнася представления на сцената на университетския театър.


Четете още:

🔴 Подробности за труса, който притесни българите в

🔴 Оценена бележка събира реакции в мрежата и погледи на улицата

🔴 Усмивка до ушите! Вижте Маданска с бебето на първа разходка / СНИМКА





Източник: Ретро





Коментари

горе