Силвена Роу взриви мрежата: Показа се с мъж по плочки и боксерки и призна... / СНИМКИ



Едно от най-колоритните имена сред кулинарните корифеи у нас шеф Силвена Роу никога не е крила, че е ценител на мъжката красота. Блондинката втрещи хилядите си фенове във фейсбук страницата си със снимки на нея и млад мъж гол до кръста. Фотосът предизвика море от коментари за отрицателно време.





Ето какво всъщност иска да съобщи шеф Роу с този пост:

"Ето ни и нас… нека говорим за нещо наистина сочно и пикантно и много здравословно
FOOD & SEХ
Моето ново шоу
FOOD & SEХ
Има две неща ,в които аз надминавам себе си! Храна и Cекс!





Аз мисля и говоря за двете доста …Пък и те са си най - добрите уреди за биохакване! И двете са най- важното за живота на тази планета! Ако не Ви е комфортно да сте около мен , когато аз говоря… Eeeeee!      говорим за здраве , говорим отворено за клаймакс как да го постигнем и кои храни са май- потентните афродизиаци! Cексът и храненето! Моето ново шоу! FOOD& SEХ! най - вече образователно, пикантно , красиво, сочно с чудесни рецепти, а и интересни гости!





Знаете ли , че ако успеете да имате 200 оргазма на година , вие ще активирате процесът на автофагия! Ето ви и малко привкус от моята нова кухня с моят фит асистент! Очаквайте неочакваното! Нека станем здрава нация със потентен апетит към всички аспекти на живота! Започва се със здравословната храна! Ще чуете от най- големите специалисти в тези насоки! Ще е полезно, интерсно , любопитно, различно, сочно и пикантно"!


Четете още:

🔴 Потърпевша: Измама в автобус! Защо си затваряме очите / ВИДЕО

🔴 Ето го Рашко от Пловдив, който отиде на бал с каляска

🔴 Златка Димитрова в сериозен конфликт с Евгения Банева: Страх ме е, че могат да посегнат на семейството ми





Източник: Марица





Коментари

горе