Абитуриентка по джапанки с уникален тоалет в Благоевград / СНИМКИ



В третата вечер от бляскавия абитуриентски парад в Благоевград, завършването си отпразнуваха  зрелостниците  от Национална хуманитарна гимназия "Кирил и Методий", Средно училище с изучаване на чужди езици „Свети Климент Охридски“ и Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Васил Левски". 





Заредени със заразителна енергия ,младежки жар и ентусиазъм ,абитуриентите влязоха в пряка надпревара за оригиналност и стил. 
Само за няколко минути пространството на площада заприлича на несравним моден подиум. Феерия от цветове в облеклата на дамите, класа в костюмите на момчетата белязаха парада на красотата тази вечер. 
Завършващите преминаха, броейки заветното от 1 до 12 на фона на емблематичната песен  "Учителко любима".





А цветната арка пред общинската сграда ,запечата  десетки красиви и усмихнати момичета и момчета. 
Честито завършване Випуск 2022! 





Борете се за своите идеали, отстоявайте собствените си позиции, бъдете дръзновени и много упорити. Вие сте умни, мотивирани, креативни, но предстоят и моменти, в които ще губите вашата увереност. Но за да имате живот, изпълнен със случване, трябва да запазите човешкото у себе си. То е най-важното на света! Бъдете Човеци, бъдете добри, мъдри и достойни хора! Където и да се намирате, помнете с признателност и почитание своите учители, помнете родното училище и родния град, който винаги ще ви очаква. Бъдете здрави, целеустремени и успешен старт в живота! 














Четете още:

🔴 Кардиолог разкри кое е най-доброто време за пиене на кафе без вреда за сърцето

🔴 Силвена Роу взриви мрежата: Показа се с мъж по плочки и боксерки и призна... / СНИМКИ

🔴 Потърпевша: Измама в автобус! Защо си затваряме очите / ВИДЕО





Източник: struma





Коментари

горе