Ето защо Силвия и Зоран се разделиха / СНИМКА



Само преди няколко дни стана ясно, че Силвия Петкова и Зоран Петровски са сложили край на връзката си. Актрисата сама съобщи за раздялата им в официалните си профили в социалните мрежи, за да предотврати всякакви спекулации по темата.





Тя изрично уточни, че зад раздялата им със Зоран няма изневяра и няма трети човек. Според нея, просто в живота на хората понякога се случват и такива неща. Съобщението, че с Петровски се разделят обаче бе споделено само от Силвия, въпреки че актрисата твърди, че е от името и на двамата.

Това е знак, че той не гледа на раздялата с актрисата толкова ведро, колкото тя. Според слуховете Зоран приема много тежко разпадането на семейството си. Решението двамата да сложат край на връзката си идвало от Силвия, а не от него.





Според запознати актрисата стигнала до това решение заради деспотичния характер на режисьора, който трудно овладявал гнева си. Хора от артистичните среди твърдят, че Петровски е пред депресия заради раздялата със Силвия.

Погледнато отстрани, актрисата и Зоран изглеждат идеална двойка. Двамата никога не са крили чувствата си един към друг. По време на участието си в „Сървайвър” обаче Петровски разкри, че със Силвия са били пред раздяла преди да влезе в шоуто.





Силвия Петкова сама взела решението за край на връзката си със Зоран сн. Инстаграм

Актрисата дори го подкрепи на финала. Месеци след това двамата демонстрираха любовта си в социалните мрежи. Но по всичко личи, че щастието им е било само привидно, а пукнатините във връзката им постепенно са се задълбочавали, пише "Уикенд".


Четете още:

🔴 Рая Пеева на яхта с мацки / СНИМКА

🔴 Няма да я познаете: Вижте Алекс Богданска преди да се коригира / СНИМКИ

🔴 Ето как да се ориентираме дали дадена бензиностанция предлага отстъпката / ВИДЕО





Източник: Марица





Коментари

горе