Грам не си заслужава да почиваме на море в България! Мръсно е и по-скъпо от Гърция и Турция



Синоптичката на БНТ буквално избухна с коментар на публикация във Фейсбук, която хвали българското Черноморие и се опитва да откаже нашите летовници от пътуване до Гърция и Турция.





Става въпрос за журналистическа статия със заглавие: "Морето ни е хубаво, въздухът – чист, по-евтино е. Защо трябва да си харчим парите в Гърция или Турция“. Първоизточник на информацията в нея е БНР, като българи споделят пред радиото защо предпочитат почивката у нас.

Кикерезова обаче изобщо не е съгласна с патриотарското тупане в гърдите, че у нас си е по-хубаво. Тя пише:





"Морето е мръсно, за въздуха да не говорим, цените са много по-високи от Гърция и Турция, за обслужването даже няма да отварям дума. Не си заслужава грам“.

Изненадващо или не, мнението на Ева се споделя от масово от участниците в дискусията. Те отговарят:

"Браво, Eva! Патриотизмът у нас се разбира като да мълчиш пред свинщините на другите, защото ти били "сънародници“;

"Eva Kikerezova но, ако Ева по време на прогнозата за времето препоръча нашето море, много хора биха отишли на него!“;





"Съгласен съм… Живея в най-добрия град за живеене от 2003.“;

Има разбира си е такива, които по една или друга причина спорят за качеството на условията по Черноморието ни. Според тях всичко си е окей, а природата ни е прекрасна. Оказва се, че синоптичката на БНТ изобщо не се стеснява да защити позицията си:

"Сигурно се намират някъде чисти малки плажове, но масово водата е кафява, с щипалки, плажовете са препълнени и кичът лъха отвсякъде“.





Трябва да се отбележи, че Ева явно познава доста добре българското крайбрежие. От профила ѝ във Фейсбук личи, че от началото на лятото тя е била поне на три места по морето у нас – Балчик, Созопол и Черноморец.


Четете още:

🔴 Изтекъл запис от заседание на ДБ: Корнелия го раздава все едно иска правителство, изборите ще са на 16 октомври / ВИДЕО

🔴 Арестуваха сина на Кеворк Кеворкян

🔴 Неделев с емоционални думи: Така ми се играе ... Мечтая да имаме дете с моята приятелка





Източник: plovdiv24





Коментари

горе