Познавате ли тази жена? Взела е чужд куфар по погрешка - издирват я спешно / СНИМКА



Жена, преминаваща през София, за да отиде до летището, споделя във фейсбук какво я е сполетяло и как е останала без важни за нея документи.

Злощастното събитие се случило на 5 август, когато Кристина Иванова пътувала от Благоевград за София - с автобус на фирма "Струма 11" ООД, тръгващ в 10:10 часа от автогара Благоевград. 





След като автобусът спрял на спирка, срещу автогара "Овча купел", възрастна жена (тази от снимката по-долу) вместо да вземе собствения си куфар, то тя по погрешка взела куфара на Иванова.





Във въпросния куфар имало важни документи. Заради това авторката на публикацията моли, ако някой чуе за този случай - близки или познати на жената от снимката, да се обади на телефон: 0886154036.

Ето и оригиналния текст на публикацията от фейсбук:





"На 5 август пътувах от Благоевград за София - с автобус на фирма "Струма 11" ООД, тръгващ в 10:10 часа от автогара Благоевград. Автобусът спря на спирка срещу автогара "Овча купел" и от него слезе възрастна жена, която погрешно е взела моя куфар вместо нейния (жената на снимката). В куфара има важни документи. Моля, ако някой чуе за този случай - близки или познати на жената, да се обади на тел.: 0886 15 40 36. Благодаря!"





Това е и снимката на жената, взела куфара:


Четете още:

🔴 Голяма новина за Сашка Васева, тя ще... / СНИМКА

🔴 Тихомир-Мелиса: Искам да се оженя за Емили

🔴 Остър сблъсък в bTV и NOVA: Тренчева и Ани Салич бият Зейнеб и Натали





Източник: glasnews





Коментари

горе