Дъщерите на родния хайлайф / СНИМКИ



В Америка са Парис Хилтън и Иванка Тръмп, и макар ние да не боравим с такива милиарди и у нас имаме богати наследнички, които са принцесите на мама и татко. Виж кои са те:





Александра Тюркмен

Александра Тюркмен е дъщеря на убития през 2003 г. наследствен трафикант Филип Найденов – Фатик. Фатик беше митична фигура от подземния свят в годините на прехода, като запознати оценяват състоянието му на милиони.





Александра, заедно с по-малката си сестра е отгледана като принцеса с домашни помощници, икономи и шофьори, а на 19 години, както самата тя признава, започва и първата си връзка с популярно момче също от подземния свят.





Алекс казва, че е била ужасно богата и разглезена наследница, която е проявявала своите претенции навсякъде. На 22 години обаче, попада сама в Ню Йорк, като майка й й спира нарочно всякаква издръжка и тя е принудена да се оправя сама.





Дениз Йозджан

Дъщерята на фолк-дивата Лияна е наследница на мафиота Махмуд Йозджан, който от години живее в Турция, защото не може да припари никъде другаде без да бъде арестуван.





Името на Махмуд се замесва с трафик на наркотици, жени и оръжие, и макар с Лияна отдавна да са разделени, той не спира да изпраща солидна издържа от милионите си и на двете. Дениз харчи с необятни пръсти парите на татко си, като я виждаме да води ултра луксозен начин на живот, а освен всичко друго е изцяло тунингована макар да е само на 20 години.





Ивон Динева

Дъщерята на Анелия и Коко Динев не отстъпва по нищо на горните две наследници.





Още от малка Ивон е доста разглезена, защото получава каквото пожелае от известната си майка, и от баща си, на който е голяма слабост. Ивон пускаше доста провокативни снимки в социалните си мрежи, като още на 14 всички я обвиниха, че е коригирала устните си. Майка й отрече, но това не променя факта, че Ивон обича луксозния живот и палавите фотоси.


Четете още:

🔴 Проф. Георги Рачев: ​Чака ни топъл декември, сняг не се вижда

🔴 Разтърсващи разкрития: Хора на високи нива в България помагали на Ружа Игнатова

🔴 Нашенец поема следването на бедна студентка по медицина от Стражица / СНИМКА





Източник: plovdiv24





Коментари

горе