Разполага с огромно финансово състояние, а с майка й са си лика-прилика



Една от най-известните поп-фолк диви у нас – Цветелина Янева, често влиза в устите на хората заради безумно скъпите дрехи и аксесоари, за които ежедневно харчи буквално хиляди левове. В социалните ѝ мрежи можем да видим маркови придобивки, с които дори холивудските звезди не могат да се похвалят.





Преди малко повече от месец певицата пръсна цяло състояние по повод 33-я си рожден ден. Всяка година всички с нетърпение тръпнат в очакване за този ден, за да се насладят на кадри от специалния ден, изпълнен с пищност и охолство. Кралицата на лукса тогава сподели цяла фотосесия от Париж, което само по себе си говори колко самовлюбена е Цветелина и как често се вживява в ролята на една истинска кукла Барби.





През август месец партито по случай рождения ден на сина ѝ събра български звезди от всички сфери на изкуството. Нейната колежка Галена също блесна със стилен аутфит и се опита да засенчи майката на рожденика - конкуренцията между двете определено е голяма и има доста за какво да си завиждат.





Всички знаем, че родната певица разполага с огромно финансово състояние, но естествената ѝ красота и талант са факт и без всички нули в банковата сметка. Ако се чудите от кого е наследила тези перфектни черти, то отговорът без съмнение е майка ѝ. Пепа Янева също е певица, а двете са буквално като две капки вода - приликата е наистина впечатляваща.





В личния си профил Цветелина Янева сподели техен общ кадър, под който ѝ честити рождения ден. Певицата рядко споделя снимки с близки хора, дори бихме казали, че изобщо не го прави, но явно този път е решила да зарадва последователите в социалните мрежи.


Четете още:

🔴 Лоша прогноза за отстъпката от 1 лев за литър гориво

🔴 Лена Бориславова се затъжи за мъж от bTV

🔴 Сузанита роди момче, пусна и видео от болницата / ВИДЕО





Източник: plovdiv24





Коментари

горе