Влезе за поничка, излезе с 60 лева сметка. Жена му помогна с монета



"Не че ви пука, ама искам да ви разкажа за една благородна постъпка и искам от все сърце да благодаря на дамата, която го направи и се радвам, че все още има такива хора!". Така започва разказа си във Фейсбук пловдивчанин. И продължава:





"На "Кауфланд" в Кючука отиваме с малкия ми син за поничка. Заставам пред количките и нося сума ти пари в мен, но нямам стотинки за количка... И се почва едно бъркане, едно ровене, ама няма и няма...





В този момент до мен се приближава едно момиче, което ми подава 20 стотинки с думите "Ето заповядайте, вземете!".

На мен ми става супернеудобно и казвам, че ще влезем вътре да развалим. "Не, моля ви, вземете, никой няма да ви развали, а защо и детето да чака"...

Срам, не срам, взех ги, взех си количка и първата ми работа беше да вляза и да разваля пари и да намеря жената да й върна стотинките... Еее, права беше...





Никой не иска да ми развали банкнота за 20 стотинки... Както и да е, най-после ми развалиха, тръгнахме с малкия да я търсим, но явно беше вече излязла.

Та ако сте случайно в тази група, искам отново да ви благодаря за жеста и за това как трябваше да обясня на детето си защо без да ме познавате, ми дадохте въпросните 20 стотинки и как тази леля ни е помогнала и как направихте с толкова малко пари толкова голям жест! Благодаря ви от сърце за жеста!





А относно 20-те стотинки, някой ден ще ви ги върна, обещавам, без значение аз или някой друг, сигурен съм, че на хора като вас доброто се връща с добро..."

Попитан защо му е трябвала цяла количка, при положение, че влиза само за една поничка, човекът пояснява:

"Влязох за поничка и излязох с 60 лева сметка... И чипсче, и вафлички, и това ни свършва и онова, ааа виж, тате, може ли? Да продължавам ли?".


Четете още:

🔴 Чудесни новини за всички пенсионери! Отпускат повече пари по Коледа

🔴 Милиони на вятъра! Вижте какъв кич е домът Антония Петрова / СНИМКИ

🔴 Ето Иво Андреев, който бе убит на Женския пазар





Източник: plovdiv24





Коментари

горе