Жени Калканджиева загуби битката с комшиите



Модната ветеранка Жени Калканджиева и съпругът й Стефан Манов – Тачо са отдали семейния апартамент под наем в тузарския столичен квартал Бояна. До решението да се изнесат окончателно и да пуснат нови хора до имота, се е стигнало след близо двегодишна битка в съда между вече осъдения на три години и шест месеца затвор Тачо и съседа му – Георги Василев, който повдигна обвинение през 2020 г. за побой и нарушаване на обществения ред.





Потърпевшият споделя, че моралните последствия не го удовлетворяват и ще се бори за увеличаване на присъдата пред последната инстанция ВКС. До делото се стигна, след като на 18 април 2020 г. Тачо налетя на комшията си, който му беше направил забележка за силни викове и музика. За да потушат побоя, на мястото бяха извикани три патрулки и линейка.





Василев разкрива, че от няколко месеца не е виждал госпожа Калканджиева, а Стефан не живеел повече от година и половина там. Заплашваният все още изпитвал страх и непрекъснато се оглеждал, когато се прибира в собствения си дом. Имал притеснения и от Жени, тъй като тя постоянно се намесвала чрез медии или идвала в съда, да подкрепя неотлъчно Тачо.


Четете още:

🔴 Мъж поиска да кръсти детето на баща си, пребиха го и е в болница

🔴 Ученичка с тяло №1 у нас / СНИМКИ

🔴 Прецедент в "Игри на волята"





Източник: lupa





Коментари

горе