Няма Кънчев, няма Рачков! Любимият водещ на всички българи се връща в NOVA / СНИМКА



С нов сезон и различен начален час любимата телевизионна игра „Семейни войни“ се завръща в ефира на NOVA на 16 януари.





В момента в ефира на телевизията вървят повторения на играта, която води Ники Кънчев от 18 часа. По същото време по конкурентната bTV вървят също повторения, само че на "Стани богат" с Михаил Билалов. Преди появата на "Последният печели" точно "Семейни войни" се излъчваше от 18 часа, но явно няма шанс да се върне в обичайния си час, а ни очакват нови епизоди с Кънчев, който NOVA рекламира ударно.









Всеки делничен ден от 17:00 ч. водещият Цветомир Иванов ще споделя с участниците вълненията в търсене на най-популярния отговор на въпроси, зададени на 100 човека. Най-колоритните български семейства ще се изправят в забавна надпревара, като и през новия сезон въпросите, задавани в предаването, ще бъдат уникални по рода си.





Oще с първия епизод на забавното шоу зрителите ще станат свидетели на интересна битка, в която едни срещу други застават отборите на Шевицови от София и Адамс от Пловдив. Семейството от столицата е съставено от музиканти, които ще пренесат духа на българската народна музика в студиото на „Семейни войни“. Съпруг, съпруга, син, дъщеря и снаха пък са част от лъчезарния тим от Пловдив.





С много хумор и гарантирано добро настроение едно от семействата ще победи и ще продължи напред. Как ще се развие играта, кой от двата отбора ще се справи по-добре в разкриването на най-популярните отговори и ще се отправи към следващата битка – гледайте в понеделник от 17:00 ч. в „Семейни войни“.


Четете още:

🔴 От зима към пролет: Идва ново затопляне, градусите ще ви изненадат

🔴 Почина Елка Константинова

🔴 Диана Димитрова избухна: Ясно ми е защо дразня некадърниците





Източник: Марица





Коментари

горе