Стефка Костадинова опъна бръчки / СНИМКА





Стефка Костадинова е направо неузнаваема след поредицата подмладяващи процедури, на които явно се подлага в последните години. Легендарната лекоатлетка, която е президент на Българския олимпийски комитет, смая с изпъната и гладка кожа на церемонията по връчването на наградите „Спортен Икар“ за 2022 г. Спортистката имаше младежки свеж вид, който приковаваше вниманието.





Дни по-късно Костадинова имаше даже в пъти по-бляскава визия, когато се появи в предаването „Тази събота“ по Би Ти Ви. Сигурно много от зрителите ще се изненадат, като разберат, че на 25 март легендарната лекоатлетка ще празнува 58-мия си рожден ден. Та тя изглежда поне с 15 години по-млада!





През годините неведнъж са се коменирали разкрасителните и подмладяващи процедури, на които Стефка Костадинова дължи впечатляващата си визия. С точност какви са, едва ли може да се каже, но се коментират десетки терапии с ботокс и с хиалуронова киселина. Споменават се и кислородни процедури. Според нейни познати всеки месец шампионката е на някакъв вид разкрасителна терапия.





Каквато и да е тайната на Стефка Костаиднова, резултатът е налице. Затова пък тя разкри защо според нея вече 35 години никой не е покорил най-впечатляващия ѝ рекорд в скока на височина от 209 см. „Може би липсата на по-силна конкуренция, вярата в себе си“, сподели лекоатлетката. Когато се състезавала, тя имала много силна конкуренция в самата си държава. Така че, когато отивала на международни първенства, Стефка имала самочувствие, че е готова да бъде първа.





Спортистката смята, че рекордът ѝ е български и българка трябва да го подобри.


Четете още:

🔴 Автопарк за милиони! Ето ги колите на Златка, Преслава, Азис и други звезди / СНИМКИ

🔴 NOVA срещу bTV: Марина Цекова разплака мрежата с тези думи за мъжа си Златимир Йочев

🔴 Лили бясна, не е пратила сестра си в старчески дом





Източник: Ретро





Коментари

горе