Интрига с жените на Иван: Тези думи на Вихра наостриха феновете / СНИМКА



Съвпадение ли е, питат се зрителите

Бившата жена на Иван Христов - Вихра Петрова се завърна на малкия екран от септември и то при Гала в "На кафе", където демонстрира познанията си по астрология.





Прави впечатление обаче, че докато разказва за зодии и ретроградния Меркурий, тя видимо се опитва да подражава на актуалната съпруга на екс-любимия си - Христина Тенчева. Много често в лайфовете си кулинарната блогърка се обръща към последователите с думите "Мили хора", нещо което и Вихра вече ползва, докато води рубриката си в "На кафе".





И двете дами го ползват прекалено често, докато водят беседите си, и това прави впечатление. Обръщението в случая е като паразит в речника на Тенчева, а вече и при Петрова, която сякаш имитира половинката на продуцента Иван Христов.





На зрителите на "На кафе" тази сутрин им направи впечатление, че на няколко пъти Вихра вплете в изреченията си по сценарий и думичките "Мили хора", но те не звучаха толкова естествено колкото при Тенчева, която го ползва като своя запазена марка на уважение към дамите, които я следят в социалните мрежи.


Четете още:

🔴 Изобретателен пловдивчанин разсмя мрежата / СНИМКИ

🔴 Арестуваха 34-годишен преподавател от УАСГ за педофилия / ВИДЕО

🔴 Джулиана Гани показа новородения си син, даде му интересно име / СНИМКИ





Източник: Марица





Коментари

горе