Ето ги порасналите дъщери на Жоро Илиев / СНИМКИ



Сестрите Криста и Андреа, чиято самоличност майка им Мая успява да скрие от медиите повече от 17 години, са вече пораснали тинейджърки. "Ретро“ публикува уникални кадри на двете дъщери на застреляния през 2005 година шеф на ВИС 2, които са се установили трайно в София. Девойките продължават да живеят под охрана и да странят от излишен шум около себе си, но като всички младежи на тяхната възраст са изкушени от социалните мрежи, където показват живота си в детайли.





От публикациите им става ясно, че Криста се занимава усилено със спорт и тренировки. Ограниченията наложени от майка й, явно са развили иу нея бунтарски нрав и на някои от снимките си тя позира с екстравагантно облекло, показала среден пръст.





Сестра й Андреа е по-различен тип натура. Била по-свита и се увличала по изкуството. Още от малка посещавала уроци по рисуване. Двете момичета избягват да се представят с фамилията на баща си, за да не бъдат свързани от непознати с него. Дружат със строго определен кръг от хора, сред които попадат и щерките на друг подземен бос – Фатик. 





Двете момичета бяха осиновени от италианско сиропиталище от убития бос и жена му малко преди разстрела му. Те имат и по-малък брат Георги. Третото дете Мая Илиева осинови след смъртта на съпруга си и в негова памет му даде името на покойния си мъж. 





Д скоро се говореше, че вдовицата на Главния държи дъщерите си и сина си в Испания. Майка им сновяла между родината и топлата страна, за да бъде близо до тях, но същевременно управлявала бизнесът си тук и очевидно разкъсвана между двете държави започнала да изпитва затруднения.





Затова решила децата да се върнат в родината и в момента всички съжителстват заедно в луксозна къща в полите на Витоша.


Четете още:

🔴 Този път Андреа наистина прекали / СНИМКИ

🔴 Проучване: Какво има в шпековия салам тип "Бургас" / СНИМКИ и ВИДЕО

🔴 Бомба след "Фермата"! Яни заминава за Америка





Източник: plovdiv24





Коментари

горе