Загиналата в Пловдивско жена оставя 4-месечно бебе / СНИМКИ



Загиналата в Пловдивско 24-годишна жена, която приятели и близки наричали Шуки, е от Пирдоп. През септември 2021 г. се сгодява за млад мъж от карловското село Розино и заживява с него.





Семейството има малко бебе, което вчера е навършило 4 месеца. И в Пирдоп, и в Розино, хората са в потрес. Плачат е жалят за без време отишлия си млад живот. Разказват колко красива е била Шуки. Местни от Розино споделиха пред репортер на "Блиц", че преди години са работили заедно със семейството на Шуки в завод в родния й град.





Описват ги като много добри и отзивчиви. Сега бащата имал дюнерджийница в Пирдоп. 

Шуки била единствено дете на родителите си. Според наши източници тя се е прибирала от Пирдоп към Розино, карала е бързо, времето е било дъждовно, при изпреварване е изгубила контрол над волана и се е блъснала в дърво.





Пътнотранспортното произшествие е станало на пътя между Клисура и Розино. Младата жена пътувала сама в лек автомобил "Мини Купър", който се блъснал в дърво.





От лекарски екип е констатирана смъртта й. В момента тече оглед на мястото на инцидента. Причините за възникването му се разследват от служители на РУ-Карлово. Движението в участъка е проходимо.


Четете още:

🔴 Преглътна ли унижението? Диана Димитрова натри носа на враговете с необичайна снимка

🔴 Ряпа да яде Преслава! Мъжът на Ралица Паскалева по-влюбен отвсякога / СНИМКИ

🔴 Разби на пух и прах сценария! Водещ на bTV полетя в ефир / СНИМКА





Източник: plovdiv24





Коментари

горе