Питаме водача на джипа в аварийната / ВИДЕО



Видео с изпреварващ в аварийната лента джип с пловдивска регистрация предизвика оживена дискусия в социалната мрежа Фейсбук. Кадрите са заснети в началото на годината, а маневрата е наистина брутална.





- Глоби и отнемане на право ще ви вразуми, а да караш със скорост 140 км/ч на магистрала с две ленти, която е несигурна, е пълно малоумие, хора без съвест, подобие на депутатите ни

- За всички плиткоумници в коментарите с постовете от типа "караш бавно". По новините ви казаха, че магистралите не са безопасни и скоростта не отговаря на тяхното състояние и че ще се иска понижаване на сегашната скорост. Шофьорът си кара в дясна лента, който иска да изпреварва, си има лява. Отделен е въпросът, че шофьорът на ролвара е с над 200 км/ч. 





- По коментарите може да се разбере колко просто е населението. Човекът кара с близо 97 км в час. Има пълното право да кара дори и със 70, ако иска. При толкова първобитни, явно с толкова ще се кара, човекът си пази собствения живот и този на другите в автомобила.





Избира икономична скорост, ако иска някой от вас може да иде да му зареди, бързаците? Някой като този, ако ви отнесе в аварийната, докато пикаете или чакате пътна помощ, дали ще се върнете да коментирате пак. Неотдавна по същия начин убиха хора. Ходете им кажете на тях тия закони за какво са. Австралопитеците да пишат глупости как редовно шофиране е в нарушение, разбираш ли, щото първобитният бързал.





Ей, просто население, прости хора сте, не напразно сме на първо място по смъртност на пътя.

Това са само част от коментарите под публикацията. За повече изгледайте самото видео!


Четете още:

🔴 Появи се двойник на Слави Трифонов: Взривява кръчмите в цялата страна / СНИМКИ и ВИДЕО

🔴 Вижте какво става на Пампорово / СНИМКИ и ВИДЕО

🔴 Допреди година буквално карахме купувачите да си носят парите за имота в джоба





Източник: plovdiv24





Коментари

горе