Няма Роналдо, няма Меси! Само Димитър Бербатов може да направи това



Димитър Бербатов за пореден път доказа уникалния си футболен талант. Бербо удиви с отиграване, което е от извънземна класа. Димитър показа, че при него всичко се получава с финес.

Монако победи с 1:0 Монпелие като гост. Единственото попадение падна в 93-тата минута на мача, а за негов автор бе записан Жермен.

В първия половин час след мача като реализатор бе посочен Бербатов, а след това от френската федерация решиха правото да се падне на съотборника му.

Удивителното е друго, вижте самият гол. От близко разстояние Жермен стреля с всичка сила в Берба. Ако на мястото на Димитър бе друг играч, в повечето случаи топката щеше да се отбие и да не влети в мрежата.

Вместо това Митко бързо вдигна десния си крак и извъртя левия така, че след щастливо докосване с пета, топката да влети в мрежата.

Във Франция може да сочат, който искат за голмайстор, факт е, че Бербатов е просто извънземен що се отнася до технически качества. Може би най-големият талант в света в това отношение, сред нападателите. Вижте поредното доказателство:



Източник: sportove





Коментари

горе