Сицилия лудна по Ивайло Чочев



Ас на "Лацио" се разби с ламборгини след концерт

Единственият българин в Серия "А" Ивайло Чочев беше засипан с похвали след дебюта за "Палермо" при 2:1 над "Чезена". Халфът започна за първи път като титуляр, а сицилианците записаха първа победа. Чочев направи няколко страхотни рейда и си заслужи аплодисменти от зрителите. Нашето момче остана на терена до средата на втората част.

"Щастлив съм, че успяхме да победим пред нашите тифози. Няма да крия, че бях поласкан от вниманието. И президентът Дзампарини, и треньорът Якини дойдоха да ме поздравят. Хубав ден за отбора. Надявам се да започнем да трупаме точки и да носим радост на хората", каза Ивайло Чочев пред "Проспорт.бг".

Наставникът на "Палермо" Джузепе Якини не пропусна да изтъкне отличната игра на нашето момче: "Чочев ни даде различни опции в атака и ни осигуряваше числено предимство. Правеше нужната ширина, левичар е и тормозеше противника. Взимаше правилните решения и показа класа", каза Якини, цитиран от италианските медии.

В понеделник в спортната преса на Ботуша основна тема беше свирепата катастрофа, която претърпя Балде Кейта от "Лацио". Играчът пропусна успеха с 2:0 при визитата над "Фиорентина заради контузия. Нападателят е бил на концерт на рапъра Снууп Дог. След това се е видял със съотборниците си Циани и Онази. В 4,20 сутринта той забил жълтото си Ламборгини в стена. След сблъсъка по чудо е останал невредим, но колата е помляна.




Източник: Стандарт





Коментари

горе