НЛО над София?



Огромна летяща чиния е била забелязана над софийския квартал "Кремиковци" преди дни. НЛО-то, кръжащо над столицата, е било с размери около 600 метра. Това разкри проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологии на БАН, цитиран от "Форумнюз".

Очевидец е станал местен жител, мъж на около 45-50 г. „Той е видял огромната чиния от порядъка на 500-600 метра. Човекът е с нормална психика, с нормално здраве и в нормално състояние", обясни ученият. По думите му свидетелят е получил доста съществена загуба на време, докато чинията е била пред него.

Това е една от многото аномалии, които се случват у нас и заради които проф. Филипов и съмишленици ще сформират работна група по тяхното изследване. „Надявам се да получим одобрение от ръководството на Академията в създаването на работна група. Ние искаме да създадем обмяна на данни между различни държавни институти, защото това са неща, които засягат всички ни", уточни специалистът.

Ако тази тематика бъде официално призната в БАН, както се очаква да стане след първата по рода си у нас международна конференция за извънземен разум, учените ще могат официално да тръгнат по следите на НЛО, въоръжени с цялата налична техника.

По думите му е пълно с реални факти, с много свидетелства и доказателства за извънземни в околностите на София - Банкя, Богров и т.н. „Аз говоря от гледна точка на науката. Ние не искаме да правим сензации или някакви измишльотини за отвличания и т.н. Първо, аз не вярвам в тези неща, аз говоря за наука", допълва ученият.

Постоянно при професора се стичат хора, станали свидетели на НЛО. „Идват всеки ден, трябва да ви кажа и отдавна знам, че това са реални неща. Но идват нормални хора. Аз, работейки в тази система от толкова много години, познавам хората и знам, когато някой е ненормален", коментира Филипов.

Според него има места, където са кацали извънземни, и там могат да се изследват остатъците, следите от тях. Винаги там, където е наблюдавано НЛО, има доста съществено въздействие върху почви, околна среда и т.н. Това означава, че може да се отиде и да се правят вторични изследвания. Е, никой не е хванал чинията засега, де, пошегува се професорът.



Източник: Всекиден





Коментари

горе