Българка събира погледите на звездите в Лос Анджелис



Представителката на България в престижния конкурс „Queen of the Universe“ Лидия Иванова продължава да събира погледите на звездите в Лос Анджелис. Както стана ясно скоро, красавицата посети последната церемония от връчването на наградите EMMY, където се запознава с водещи продуценти и журналисти от Холивуд и беше единствената, която успя да се снима с Дерек Хъф, който пожелал да си направи селфи с нея. Освен това Лидия беше забелязана не от кого да е, а от самите дизайнери на хитовата марка DSQUARED, които решават да я облекат в свои дрехи и да запечатат момента.Изненадите не спират дотук – преди дни българската красавица се е запознала лично и с Джъстин Бийбър, който остава впечатлен от нейната красота, която не остава незабелязана и от Алфредо Флорес – личен фотограф и най-добър приятел на тийн звездата.
Лидия успя да се запознае и с актьора Винсент Спано, известен с ролите си във много холивудски продукции, както и с легендарния Майк Столър, който е написал едни от най-великите хитове на Елвис Пресли и Едит Пиаф.

Лидия Иванова е сред претендентките на един от най-престижните конкурси в Америка „Queen of the Universe“, който се провежда под егидата на Юнеско през април тази година. За да се включи в него, представителката на нашата страна е направила множество разработки за проблемите в световен мащаб и тяхното решение, като по този начин е заела позицията, за която се борят представителки от целия свят. “Queen of the Universe “е един от малкото изцяло благотворителни конкурси.

Тази година каузата на конкурса цели да подпомогне образованието на деца от третия свят. Лидия успява да спечели журито с идея за своя кампания, която е под мото „Предай нататък, за да сбъднеш мечта“. Самата тя споделя, че образованието за нея е най-силното оръжие и всеки човек заслужава този шанс. В момента Лидия изучава медицина в Лос Анджелис с отличен успех, за да може след това да специализира пластична хирургия.

За престижния благотворителен конкурс, на който присъстват звезди от ранга на Дженифър Лопес, Лидия ще работи с танцьорите на Риана, както и с водещи гримьори, фризьори и стилисти от световен мащаб. Нейният лик ще представи България и в специализираното списание за конкурса, където ще намерят място и всички спонсори на нейната кауза, част от които лекар от Нигерия, специализирал в България и известен пластичен хирург от Лос Анджелис. Все още има достатъчно време всички желаещи фирми и брандове от България да подкрепят Лидия и нейната кауза.

Известни личности от страната ни също застават зад каузата „Предай нататък, за да сбъднеш мечта“, като първият е популярния поп певец Миро – дългогодишен приятел на семейството на Лидия.



Източник: Блиц





Коментари

горе