В Стара Загора подаряват знамена срещу заявление за саниране



Домоуправители на жилищни блокове са получили от община Стара Загора като подарък 500 български знамена по случай националния празник на България. Кампанията на общината е под мотото "Да развеем българския трибагреник" и се е провела от 19 февруари до 2 март.

За родолюбивата си кампания, обаче, от общината са имали изискване всички домоуправители на жилищни блокове до края на февруари да са подали заявления в общината за участие в "Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради".

Създадените сдружения на собствениците са показали воля, единство и загриженост за средата, в която живеят, уточняват от общината.

Трибагреникът ще се развее и във всички входове на сгради, които се отличават с добра визия, поддържани междублокови пространства и градинки. Община Стара Загора призовава всички старозагорци да бъдат единни и да не забравят, че живеят в град опожарен до основи, въздигнат от пепелта, символ на българщината и силата на духа, се казва в съобщение на общината.



Източник: Новинар





Коментари

горе