Как правилно се яде мед? Едва ли сте се замисляли досега, че никога не сте го консумирали правилно!

Ромите са обучени да източват държаватаПреди години случаят със социалния работник от Пловдив Ангелина Петрова скандализира обществото, защото тя беше уволнена, понеже е спряла помощите на десетки семейства, смятайки, че не заслужават да получават помощи. Стигна се дотам, че ромите, на които бяха спрени помощите, ѝ посегнаха - тя бе скубана и влачена в "Столипиново".

"Ромите са абсолютно наясно с правата и законите и са обучени по какъв начин да източват държавата”, заяви в „Здравей, България” Ангелина Петрова.

"Ако никой не отиде на място и не провери какво е декларирано по молбите им за помощи, може да се раздават просто ей така едни пари. Малко социални работници го правят, защото се страхуват да влизат по домовете. Отидох в една къща, в която има телевизор за 2000 лева, луксозно обзаведена, на два етажа. Видно беше, че хората живеят добре. В друга пък имаха магазин, а хората обясняваха, че не е техен”, разказа Петрова.

Според нея има пропуски и неправилно функционираща система.

"За напрежението, което се създава, нито ромите са виновни, нито социалните работници, които в един момент са притиснати и не могат да си свършат добре работата”, на мнение е тя.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: novanews

Следваща статия:
Златотърсач № 1 проф. Гергелчев: В България има злато за 1 трилион и 100 милиарда долара!

Коментари

Видео на деня

горе