Нейната 3 годишна дъщеря помоли непознат да я подържи, майката беше изумена какво последва



Майка и дете пътуват със самолет от Флорида до Филаделфия. Майката беше много притеснена от предстоящият полет с продължителност два часа и половина, защото нейната дъщеря, Кейт, има аутизъм. Тя можеше да бъде неспокойна в самолета и това да нанесе травми.

Майката се надяваше, човека който седне до тях да може да разбере проблема на детето.  До тях се приближи непознат мъж, бизнесмен на име Ерик, той се спря.- В очите на майката избликна надежда.

Кейт започна да сочи Ерик, един човек, когото никога не беше виждала и да го нарича „ тате“.  Обикновено в такава ситуация, много хора ще се усмихнат любезно и няма да обърнат внимание на малкото момиченце.  Ерик обаче постъпи по съвсем различен начин. Остави своите документи настрана и се забавлява с момиченцето през целия полет. Те си говореха, играеха и си личеше, че бяха много щастливи. Ако някой можеше да види тази картинка отстрани, щеше да си каже, че няма нищо по-хубаво от връзката между баща и дъщеря.

Майката остана без думи от невероятната реакция на този непознат човек. След като се прибра вкъщи, тя написа блог пост, който озаглави „ Един трогателен откъс, Скъпи Тате на седалка 16С полет 1850“

Постът гласял следното:

Вие се приближихте с вашето куфарче и вашите важни документи, може би с договори за хиляди или милиони.  А може и други ваши си важни дела.  Можеше да размърдате нервно стола си, можеше да не обърнете внимание. Можеше да ми дадете „ усмивката“ на презрението,  защото тя щеше да означава: „Обърнете внимание на детето си, моля. Вие нищо не правите, моля вземете се в ръце“.  Можеше да не влизате в разговор с моята дъщеря Кейт и да не отговаряте на нейните въпроси. Може би тя няма да може да отговори на вашите въпроси, но тя е толкова влюбена във вас, че с поглед следеше всяко ваше движение.“

Този пост обиколи всички социални мрежи. Ерик не можеше да повярва, че с един малък акт на доброта е събрал толкова много внимание. Той не е мислил, че това е от такова голямо значение, но както казва майката на момичето, „Понякога най-простите неща са от най-голямо значение“.

Тази трогателна история няма как да не докоснат сърцето ти. Сподели го с твоите приятели във Facebook! Нека не спираме да правим малки жестове, защото за някой те са от голямо значение!



Източник: pik





Коментари

горе