Индийска рецепта стара 2000 години: Доказана смес, която лекува рак



Доктор Керолайн Андерсон е категорична, че не трябва да се плашите, че ще се разболеете от рак, ако консумирате три съставки ,които са лесно достъпни и приятни за консумация. Д-р Андресон е доказала това след дълги години проучване.

Попаднала на рецепта стара повече от 2 000 години, която успешно се използвала в Индия, където ракът е много рядко срещано заболяване и резултатите от нейното проучване са потвърдени от медицински изследвания, направени независимо от нея върху лица, които са консумирали вълшебната смес.

Тези три съставка са --- Куркума, маслиново масло и черен пипер.

Ежедневно се прави смес от една чертвърт лъжичка куркума, половин лъжичка маслиново масло и малко черен пипер. Ако не можете да глътнете това в сух вид, то разредете с малко вода или използвайте върху салата си.

„Всичко е в куркумата - Няма друга природна съставка с такъв мощен антивъзпалителен ефект. Тя убива възможността за разсейки и спира възпалението навсякъде в организма, твърди д-р Андерсон. Изследванията показват, че куркумата предотвратява появата на рак на дебелото черво,простатата, мозъкът и гърдите, а ако се е появил, просто тази смес спира разсейките. /Превод по Бабин Лек /



Източник: Struma





Коментари

горе