Безплатни занимания по спорт, музика, рисуване и танци за деца в Асеновград



В безплатни занимания по плуване, колоездене, лека атлетика, тенис на корт, музикална работилница, приложни изкуства, танци и стрелба ще имат възможност да се включат малките асеновградчани това лято, съобщава кореспондентът на Actualno.com от града.

Детската академия носи името "Пъстро лято". Тя ще стартира на 15.06.15 г. и ще продължи до 10.09.15 година. Всеки мачуган може да избере максимум две дейности, в които да се включи. Групите ще са съставени от по 25 деца, като те ще се класират по реда на подаване на заявления.

В Детската академия своите възможности и таланти могат да развият и покажат деца на възраст от 8 г. до 13 г., жители на община Асеновград. Срокът за подаване на заявления от родители или упълномощени техни представители е от 03.06.15 г. до 12.06.15 г. в офиса на Местната комисия в града на улица „Цар Иван Асен II” 9А, етаж 1, стая 3 (бившия Битов комбинат).
Инициативата е на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Асеновград, съвместно с Градска библиотека „Паисий Хилендарски”.



Източник: Актуално





Коментари

горе