Санданчанин с рекорд за Гинес - назначиха го на работа за 1 ден!



Баща на 5 деца е назначен със заповед на управителя на санданското дружество „Стройкомтранс” инж. Иван Симеонов и на следващия ден е освободен. Причината е, че големият шеф казал да прекратят заповедта. Борислав Кирилов разказа, цитиран от "Струма":

„В четвъртък миналата седмица бях в офиса на фирма „Стройкомтранс”. Подписах договор за назначаване за работа, документи за проведен инструктаж и представих медицинско свидетелство, което удостоверява, че съм здрав и мога да изпълнявам тази работа и че отговарям на изискванията. Документите подписах в присъствието на заместника на Иван Симеонов - Янко Малчев. Уговорката бе сутринта в петък в 4.00 ч. да съм на работа пред сградата на фирмата. Следващия ден отидох на работа, но Я. Малчев ми каза, че договорът ми е прекратен от шефа. Изненадан се прибрах вкъщи.

Работил съм до 2009 г. във фирма „Стройкомтранс”. Познавам работата добре. Споделих преживяното със съветника Тони Ангелов. Той потърси отговор от шефа на дружеството. Отговорът му бил, че е наредил големият началник. Питам аз кой е големият шеф. Не знам към кого да се обърна за помощ. Имам нужда от тези пари, тъй като съм баща на 5 деца. Съпругата ми в момента е в отпуск по майчинство”.



Източник: utre





Коментари

горе