Защо напуснах България?

Алиша Кийс се появи с българска мартеница на ръкатаАлиша Кийс се появи на модно ревю с мартеница на ръката. Певицата с невероятен глас бе засечена на модно ревю с българска мартеница на ръката, предаде BLife. В ролята на Баба Марта се проявила топмоделът Кристина Милева, която се засякла с Алиша Кийс на парти на модна къща Givenchy в Париж и й завързала червено-бялата гривна на ръката.

Изпълнителката на "Empire state of mind" е активен наблюдател на модните ревюта на почти всички големи модни къщи, които представят колекциите си тази седмица. Певицата си почива след изпълнението си, което направи на погребението на Уитни Хюстън, и с което трогна всички присъстващи.

През сълзи на очи Алиша изпълни някои от любимите парчета на своя идол и сподели, че е съкрушена от гибелта на тази голяма певица.

Кийс се омъжи за музикалният продуцент Суиз Бийтс през юли 2010 на скромна церемония на френския остров Корсика. Първото им дете, чието цяло име е Иджипт Дауд Ибар Дийн, се роди през октомври миналата година.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Стандарт

Следваща статия:
Първи евромедал за борците

Коментари

Видео на деня

горе