Да прочистим черния дроб по древна руска рецепта



Прочистване на черния дроб със стафиди

Процедурата за почистване и детоксикация на черния дроб с помощта на стафиди е един от най-ефективните методи за възстановяване на организма

С помощта на стафиди  организмът се прочиства от токсини. Това е особено важно  при хронични заболявания, защото задръстването на организма с токсини  пречи на  самото лечение.

В организма черният дроб  играе ролята на фабрика за кръв. Също така помага и за укрепване и стимулиране на храносмилането в организма. Черният дроб изпълнява още една важна функция, той чисти кръвта и премахва всички токсини и замърсявания от нея.

Чистият черен дроб означава, здраве, жизненост, енергия, приятен външен вид и добро настроение

Изберете качествени стафиди без блясък, сбръчкани, не прекалено меки, нито твърди. Зърната трябва да бъдат цели и да не са повредени. Добрите стафиди трябва да бъдат тъмно  кафяви. Но  има и черни стафиди със син оттенък, които се получават от тъмните сортове лози.

Избягвайте много светли или жълтеникави стафиди.

След като се намери правилните стафиди, направете рецептата за пречистване на черния дроб.

Сутринта накиснете половин чаша стафиди в гореща вода и нека стои 15 минути. След това измийте добре под течаща вода.

Поставете измитите стафиди в чаша и я напълнете с преварена вода, охладена до стайна температура. Оставете до сутринта.

Следващата сутрин на празен стомах изпийте течността и изяжте стафидите. Лежете в леглото  от един и половина до два часа като сложите  топли  кърпи или термофор от дясната страна на корема. Тази процедура се прави само веднъж седмично в рамките на един месец. Може да повторите процедурата само два пъти годишно.



Източник: e-zdravey





Коментари

горе