Пийте тази напитка вместо кафе!



Стойте настрана от кафето и изберете здравословни алтернативи като билков чай и натурални сокове и нектари. Тук ви предлагаме една много приятна и разхлаждаща алтернатива на кафето, която е комбинация от любими екстри. Независимо от факта, че няма кофеин, тази напитка има тонизиращо действие, защото нейните съставки действат стимулиращо на емоционалната ви чувствителност.

Съставки

1 малък банан

1 чаша обезмаслено прясно мляко или мляко на растителна основа

1 супена лъжица кафе от цикория „Инка”

1 супена (за начинаещи чаена) лъжица мака на прах

1 супена лъжица какао на прах

щипка ванилия на прах (по желание)

лед

Приготвяне

Поставете всички съставки в блендера и разбъркайте, докато стане гладка кремообразна смес. След това изсипете в чаша и поставете ледва. Разбъркайте, за да се охлади и изпийте веднага на бавни глътки.

Мака е суперхрана и мощна добавка, която помага за увеличаване на енергията ви, балансиране на здравето ви и подкрепяне на чувството за жизненост и щастие.

Какаото съдържа теобромин – стимулант, който ни кара да се чувстваме невероятно весели. То е мощен антиоксидант и съдържа полифеноли, които стимулират сърдечната дейност, имат диуретично, противовъзпалително и антибактериално действие, влияят на обмяната на йода и калция в организма.

Кафето „Инка” е направено от цикория, която се смесва с брашно от жълъди. Корените нацикорията, които се изсушават и изпичат, съдържат инулин – уникално полезен пробиотик.

Естествените захари от банана и някои допълнителни ползи от малкото ванилия на прах и вие ще се чувствате пълни с енергия и щастие часове наред!



Източник: bradva





Коментари

горе