Ето коя е най-доминиращата зодия! Дали попадате към нея?



Advertisiment:Реклама:

Какво мислите вие, дали тази зодия е най-доминиращата в групата на зодиакалните знаци ?!
 
Жена Лъв
 
Лъвиците можете да намерите на популярни места. Те са тези, които се радват на слънце, арогантно доминирайки в кръга на приятелите си, представяйки си атмосферата на ресторанта като театрална сцена, на която тяхната роля е най-главната. Да, това са жените Лъв, за тях животът е сериозна игра.
 
Те са родени лидери и господари на останалите хора, но го демонстрират наистина по специален начин, така че никога няма недоволни в тяхното обкръжение.
 
Природата богато ги е надарила, така че в тях има толкова много енергия, ум, красота и сексапил, което е достатъчно за няколко души. Ако имате комплекс за малоценност, избягвайте тези жени в по-широкия хоризонт. 
 
Лъвицата не може да живее без публика,  необходимо й е въодушевлението от другите. Не бъдете ревниви относно нейната склонност да бъде в центъра на вниманието. 
 
Внимавайте! Твърде много са  горди и достойни, за да си губят времето за глупости.
 
Мъж Лъв
 
С удоволствие отива на различни тържества, където най-често е в центъра на вниманието, но той не е тип клоун сред приятелите си. Това е само негова маска, за да привлече публика.
 
Независимо от външния вид, няма никакви неподходящи или глупави движения в неговото поведение. Той знае точно какво иска и обикновено го получава.
 
Лъвът обича да се занимава със спорт, а както става възрастен и навлиза в зряла възраст, така намалява и неговият порив за спортни дейности. Мекота кресло става негов "любим спорт". Странно, но факт, лъвовете рядко имат големи семейства. Влюбват се в красиви жени с отличен вкус и стил на обличане.
 
Те са особено търпеливи и толерантни, но при тяхната кралска репутация е скрито голямото его и арогантното поведение, което винаги може да излезе на повърхността. Винаги готови за атака, ако някой им противоречи.
 
Преди всичко, Лъвът мрази жени с ниска интелигентност и образование. Сантиментални са и чувствителни, относно всички комплименти, които са насочени към външния им вид или интелект и толкова много, че дори са готови за тях да направят нещо и на своя вреда.



Източник: shoknovini





Коментари

горе