Най-сексапилната кандидат кметица на Перник направи това, което перничани си мислят: скри срама на Перник - бутафорното чучело КракраЛенд



Достоевски казва, че красотата ще спаси света. А дали красотата е достатъчна, за да спаси Перник? Това ще решат перничани в изборния ден. Но едно е факт: най-хубавата и секси кандидат кметица е от Перник. "Синият талисман" София Георгиева прави първи стъпки в политиката със секси визия и атрактивна кампания. Като млад човек, гласовитата перничанката от "Глас народен" набляга все на наболели за Перник теми.

След като се снима омазана в масло и чисти скрап под мотото "Да изчистим ръждата", София опакова в бяло платно и позора на Перник - Кракра Ленд.

Бутафорната крепост за 5 милиона лева все още се извисява и ръждасва като неуместен кич над вековната непревземаема някога пернишка крепост. Мнозина перничани си мислят точно това, което направи София по време на предизборната кампания, а именно - скри срама, макар и символично, давайки заявка за красив град.





Източник: zapernik





Коментари

горе