Циганската интеграция по модела на ДПС.



Вторият в листата на ДПС в Самоков, циганинът Трайчо Цветанов Василев - Пиже, организира интеграционно размазване на журналисти.

Екип на Нова, нападнат и бит от самоковските цигани, водени от кандидат на ДПС, в местната циганска махала.

Повтарям, нападателите са цигани, членове и кандидати на турската, етническа, антибългарска ДПС. Тези, които ни говорят за права и свободи. Тези, които "оревават орталъка" за всякакви нарушени, измислени "права". Същите, които измислят идиотски думи като "заедност" и пищят за "толерантност".

Ето ви я циганската толерантност на ДПС. Ето ви я циганската "интеграция" на ДПС. Така го виждат. Така го правят. Напомням, че народен представител на ДПС от Самоков е циганинът Бат Сали, друг от организаторите на незаконното циганско енерго в Самоков.

Това е интеграционното сътрудничество ДПС-цигани-бат Сали-Пижо.

ДПС и разбойническите цигански кланове влизат в опасна за България симбиоза. Престъпен картел.

Нямат чет опитите ми да предупреждавам, че в циганските махали цари беззаконие, хаос, липса на държавност.

Че махалите са автономни.

Че обитателите им не уважават нито българските закони, нито журналистите, нито това, че Надя Ганчева е жена, при това доста крехка и чуплива.

Циганите нямат проблеми да пребият зверски, когото и да е било. С колове, лопати, с брадви и прочее. Те така правят. Това им е "традиция". Традиция, която БХК и останалите лицемери, грантови правозащитници силно подкрепят.

Същите, които доста често са в телевизионен ефир, включително в ефира на Нова. За да ни заливат с лицемерната си циганолюбска словесна диария.

Прочее, ако бях редактор на Нова, утре щях да поканя Красимир Кънев, да обясни как и защо циганите не са виновни. И са били нападнати. И дискриминирани.

Моето съчувствие към нападнатия екип, желая им бързо и пълно оздравяване и заздравяване на душевните травми. Поне са живи. Поне не се налага да си правим корици и банери "Жу сюи Нова". Но това време, уви не е далеч.

Днес чист късмет остави журналистите живи.

Искам сега да чуя и видя, всички "колеги" на нападнатия екип, които се вият, гънат и мънкат, когато трябва да се говори по тази тема.

За разлика от стотиците жертви на вилнеещата циганска тълпа, които нямаха късмета да са с камера.

Надявам се, все повече журналисти да си отварят очите и да не се съобразяват с налаганата им от редактори и собственици, лицемерна циганолюбива цензура, наречена "политическа коректност".

А за циганите с тоягите какво може да се каже?

Ами нищо - вече всичко сме казали. Нещата са ясни - бой, багери и трудови лагери. За да няма убити с лопати български журналисти. И обикновени българи, прочее.



Източник: lentata





Коментари

горе