Подкрепете усилията на положителния дух! Подкрепете доброто бъдеще на България!



Инициативи с безплатна реклама и положителни статии в нашия блог.
Подкрепете усилията на положителния дух!
Подкрепете доброто бъдеще на България!

Скъпи приятели, преди една година, когато започнахме този блог „Гласувам за България”, не вярвах, че ще бъде четен от повече от 1000 души и че ще има най-много два пъти повече членове в страницата ни във Facebook. Истината обаче е, че днес около 4.000 души четат всеки ден текстовете в него, а приятелите ни във Facebook са над 3.000. Цялото това наше усилие се крепи само на трима души и за да стане нашият блог още по-добър, искаме той да се отвори и към Вас, нашите читатели, така че положителният дух в обществото ни да придобие конкретни измерения. 

 

И така, искаме да предложим няколко идеи и бих помолил за участието на всички, които биха се заинтересували:

  • Икономическа помощ за български туристически компании: след броени седмици идва Великден. Всеки от Вас, който има туристическо предприятие, хотел, стаи под наем или ресторант и иска гръцки туристи, както и всички останали приятели на нашия блог, да дойдат и да го посетят, бихме искали да подготви един малък текст затова какво предлага и ние ще го публикуваме на български за приятелите на нашия сайт, както и на гръцки на съответните туристически сайтове. Ако някой иска да напише статии за България и за забележителните места, които си заслужава да бъдат посетени, със съответните снимки, ще ги качим и ще ги популяризираме. Можете да започнете веднага. Ако имате предприятие, рекламирайте го съвсем обективно и ние ще Ви помогнем без никакви финансови претенции. Ще публикуваме цялата предоставена от Вас информация. Ако имате какво да напишете за вашето село и град, също ще го публикуваме. Само по този начин ще можем да си помогнем взаимно и да увеличим нашата общност.
  • Текстове на приятели във връзка с положителния дух или с България най-общо: Бихме искали текстове и на други приятели. До момента публикуваме само мои текстове и текстове, които откриваме в печата, носещи положителен дух за България. Бихме искали и други текстове на наши приятели, които смятат, че са интересни и си заслужава да бъдат прочетени. Напишете, влезте в контакт с нас и ние ще публикуваме онова, което ни изпратите, стига да е в посока на положителната мисъл и на позитивните идеи за нашето общество.
  • Помогнете ни: Искаме помощта на нашите приятели и читатели. Искаме още хиляди нови приятели на нашата страница във Facebook, както и повече читатели, които да ни открият. Всеки един от Вас може да популяризира нашия блог и сайт и да поиска от своите приятели да станат членове на страницата или да четат и споделят текстовете ни от блога. Блогът ни не иска и никога няма да поиска пари от никого, никога няма да прави реклама срещу заплащане и просто се нуждае от това да стане още по-голям и да се превърне в мост на обичта, общуването и положителното разбирателство в обществото ни. Колкото повече популяризираме този блог, толкова по-голям шанс ще има положителният дух в нашата социална общност.
  • Благодаря Ви сърдечно!
    Христос Мурутис
    Учредител на „Гласувам за България”



Източник: bgnow.eu





Коментари

горе