Ритуалното либерално самоубийство продължава.



Според Виктор Орбан, на проведената в неделя среща ЕС-Турция, на която бе изработена унизителната капитулация на безпомощните, безидейни и мекушави „лидери“ на ЕС, същите, уви не-полезни евро-идиоти са се съгласили на тайна клауза, която задължава държавите-членки да „преразпределят“ нова вълна от нелегални имигранти.

Числото им остава неясно. Ясно е само, че по европейските граници дебнат около два милиона „сирийски майки с деца“. Повечето от тях с бради и завидни умения и боен опит при боравенето с огнестрелно оръжие. Както и е неясно, колко точно ще плати от джоба си всеки един гражданин на държава-член на ЕС за тези три милиарда евро, обещани на турския президент.

Това на фона на военното нападение в Париж, на фона на безпощадната истина за провала на „мулти-култи“ извратенията, фалшивата толерантност и псевдо-интеграцията. Идиотите продължават да се съгласяват да приемат нови вълни от ислямисти. Невероятно, направо невероятно.    

Междувременно, Норвегия маха кръстовете от църковни имоти, в които настанява имигранти.

Според новинарската страница Offnews.bg,  норвежката Дирекция по проблемите на бежанците изисква от църковните помещения, където ще бъдат настанени нейните подопечни, да бъдат отстранени всички християнски кръстове.

Във връзка с това, че Норвегия е залята от бежанци от Близкия изток, местните миграционни власти взели решение да привлекат в качеството на допълнителни площи за настаняване на имигранти помещенията на Мисионерското общество на Лутеранската църква в Норвегия.

Дирекцията заявива, че местата за нощуване трябва да бъдат „неутрални в религиозно и ценностно отношение”, което означава, че там не бива да има християнски символи – кръстове и изображения на нашия Господ Иисус Христос.

Ръководството на Норвежкото мисионерско общество се съгласи с изискването на ръководството на миграционното ведомство; изданието „Даген” цитира думите на официалния представител на Норвежкото мисионерско общество Сигурд Егеланд:

"За нас е по-важно да покажем християнска любов към ближните по отношение на изпадналите в беда хора, отколкото да отстояваме християнската символика в мисионерските хотели".

Ето това е чистото, самоубийствено, либерално малоумие в цялата му прелест. Очевидно полезните идиоти нищо не са разбрали. Очевидно не схващат, че ако един човек е наистина бежанец, той ще е искрено благодарен на всяка помощ, а няма да налага своя културен, религиозен и цивилизационен модел.

Че „бежанецът“ няма никакво основание и право да настоява да промени реда в дома ти. Да ти пренареди хола и да изхвърли тези картини, които го „обиждат“ и нараняват тънкообидната му душа и религиозните му чувства. За да си просне килимчето и да се дупи, накъдето му е угодно.

Честно, наистина ли някой смята, че е редно да се свалят християнски символи, за да се угоди на „бежанците“? Да не се сервира свинско месо в ясли, училища, детски градини, социални институции, защото някой бил щял да се обиди? Ми като не ти се яде свинско, яж лапад, бе. Или киселец.

А ако няма – леко кремче и по койките.

Защото тук изобщо не става дума просто и само за религия или просто и само за кулинария. Разбира се, в Европа има и християни, и атеисти, и всякакви други, които не ядат свинско или не са особено религиозни. Да не говорим, че има идиоти, които нагъват само лапад, глухарчета и слънчева енергия, нищо лошо, тяхна си работа, щом ги влече.

Става дума за начин на живот. За свободата на словото, за правото на избор и за правото никой да не ти налага, какво да ядеш, пиеш, слушаш, гледаш, носиш или не. Особено, ако е цъфнал на прага ти, твърдейки, че е сирийска майка с дете, а е брадат муджахидин от Близкия изток или черна Африка, с претенцията да ползва социалната ти система, към която няма никакво отношение, защото смята че му се дължи.

И да, тук има традиция да се яде свинско месо и всеки може да си избере дали да го прави или не. Пръжки, сланина, зеле, ракия, домашно вино, кой каквото си има и каквото му се ще. Има православни, има католици, има и протестанти. По църквите ни има кръстове, вътре икони. Някой от тях са по-стари от религията, чиято варварска версия брадатите „майки с деца“ налагат с огън, меч и автомат.

Проблем? Не ви харесва?

Довиждане. Кой от където е, и да ви няма.

И да, тук, в нас, в нашия дом има разделение на религията и светската власт. Който иска да ходи в храма, ходи. Който иска да пости - пости. Който иска да боядисва яйца и да меси козунаци го прави, останалите не. И не се налагат забрани, ограничения или привилегии, според традициите на шериата.

На когото му се живее в шериат и халифат, Саудитска Арабия е неговият мечтан рай. Ислямска, салафитска, сунитска монархия, управлявана според шериатското право. Лесно се намира на картата. Току до Сирия, от която твърдят, че идват всички „бежанци“.

Ама не ви искали там, вашите братя-мюсюлмани? Тъжно, спасявайте се.

Това изглежда не разбират „полезните идиоти“ на Стария континент. Явно радикалното, крайното либерално малоумие е поразило тежко важни мисловни и мозъчни центрове в обърканите им главички. Те са готови да махнат кръстовете, да изхвърлят свинското от менютата си, да си отворят широко вратите и каквото още им поискат. Явно не разбират, че тежко злоупотребяват с милосърдието си.

Затова и са обречени. И те, и обърканите им, пробити, безпътни общества. Общества, които не могат дори да говорят по темата. Общества, в които двете основни, „системни“, пан-европейски партии - ЕНП и ПЕС са като сиамски близнаци, като Ин и Ян на либералното бръщолевене и лицемерие.

Партии и саксиени политици, взаимозаменяеми и приложими навсякъде, безлични, еднакви хора без собствена позиция и топки, за да я защитят, правени по един калъп, които повтарят, като навити латерни, едни и същи лигави, безсмислени, мекушави глупотевини. Царе на безадресните и напълно излишни изречения, декларации, становища и прочее…

Самоналожили са си тежка авто-цензура. Имат тежки комплекси. Усти и глави, пълни с либерални фекалии и тежки клишета. Все по-малко ми пука за тях. В края на краищата, нито можеш да интегрираш някого на сила, нито можеш да накараш някого да мисли на сила. Работата по спасяване на давещите се западноевропейски общества все повече се превръща в задължение на самите давещи се. Които уверено са се запътили кам установяването на първия западноевропейски Халифат.

На нас остава да си организираме отбраната.       


Четете още:

🔴 13-годишно онкоболно дете дарява пари на друго болно момче

🔴 Приказка за Простотата и Простотията

🔴 Откриват подводна художествена галерия край Приморско





Източник: lentata





Коментари

горе