Тома Томов: Меркел направи две грандиозни грешки и с тях ще остане в историята




Канцлерът на Германия Ангела Меркел направи две грандиозни грешки и с тях ще остане в историята, но най-голямата е когато каза „Елате всички“. Когато властите в Берлин извикаха 1 млн. души, те не знаеха ли, че тези 20-годишни момчета имат пишки? Това каза в „Тази сутрин“ по bTV Тома Томов. Известният журналист, автор на документални филми и публицист прогнозира, че следващите 30 години ще са много тежки за България, защото ще се води война, която не можем да спечелим и страната ни ще е гранична зона.

Една германка е спала с американски войници за една кутия цигари или за едни найлонови чорапи, а с руските безплатно, защото дори не са пушили, добавя Томов.
„В момента завършвам филм за Африка и мога да ви кажа, че тези хора са добри, но не са ангели. Едно племе влиза в селото на друго, изгаря им къщите, изнасилва жените, избива мъжете и взема децата. И ние викаме тези хора при нас, защото са бежанци от война. Сега четири пети от човечеството, което преди това няма име, гледа в телефона, вижда какъв рай е Германия и иска да отиде там. След като са решили да приемат 1 млн. души, е нормално да ги вземат такива, каквито са. Няма как да се променят. Тази наивна илюзия за мултикултурализма е причината за проблемите. Те няма да станат като нас“, коментира журналистът. „Германия е прекрасна страна, организирана е. Дано да се справи с този проблем и да направи тези хора германци!“, пожела той на Меркел.
„Как да се разбереш с хора, които режат глави!? Ние сме до един страшен свят. Той е на 2 часа път от нас и влиза в страхотен хаос, който ще продължава не 10-20 години. Приличаме на една огромна зоологическа градина, в която са отворени всички врати на клетките. Животните са между нас, а персоналът, който трябва да я охранява, си е отишъл. В много тежко положение сме. Знаем как нашият премиер се опитва да опитомява такива странни хора. Наскоро той изръси „Казах му на Ахмед“. Но Ахмед е министър-председателят на държава, която след едно поколение ще е от над 100 млн. души. Тя е регионална супер сила. Не може да опитомиш някои неща. Ако можеше да уговори съюз със Сталин, сигурно Бойко щеше да заяви „Казах му на Йоско“. Същите турски ръководители са пратили танковете си и в момента стрелят срещу кюрдите“, заяви Томов. Турция бе отворила границите си и приличаше на джихадистка магистрала, добавя той.
Според него, не може да има демокрация в Близкия изток.
„За мъжа в Саудитска Арабия жената е добитък, пакетиран в черно. Когато види женски крака или музика като тези в Европа, какво ще направи? Това е съвсем друг човек. Ние с този свят трябва да се разберем. Ясно е, че не можем да го победим. Предстоят ни много тежки 30 години на война и България ще е гранична зона. Страната ни е застрашена“, предупреди Томов.
„Владимир Путин не е толкова опасен, колкото го описва пресата. След него ще има други президенти, но Русия ще остане. От 1512 до 1917 г. се е увеличавала годишно териториално с по една България. Това е велика страна. В момента са само 140 млн. души, но те имат ядрен потенциал, обширни територии. Трябва да се съобразяваме с тях. Не се страхувам от Русия. Не съм русофоб или русофил. Български патриот съм и смятам, че с Москва трябва да имаме приятелски отношения. Светът ще е друг. Не знам колко души ще може да приеме Европа от новите варвари“, каза още Тома Томов.


Четете още:

🔴 Велосипеден тунел от Люлин за центъра в София

🔴 Йорданка Христова: Сигурно в минал живот съм била пилот, обожавам да летя със самолети

🔴 Христина Вучева: Не може само магистрали, трябва и образование





Източник: Актуално





Коментари

горе