Поставете зелеви листа върху вашите гърди и крака преди да заспите! На следващата сутрин ще се чувствате по-здрави от всякога!



Зелевите листа са подобни на магнит, тъй като те вадят заболявания от телата ни. Освен, че е голяма съставка за приготвяне на различни видове храна, зелето е много полезно за лечение на някои състояния като:

Отоци, причинени от травми

Ако сте удари ръката си или крака и мястото е започнало да се подува, увийте района с пресни зелеви листа.

Затегнете листата с превръзка. Можете да направите същата процедура, ако ви боли глезена, или ако имате проблеми с подути крака. Ако искате да се постигнат възможно най-добрите резултати от това лечение, е препоръчително да се спи с компреса.





Щитовидната жлеза

Щитовидната жлеза е изключително важно, тъй като нейните хормони подпомагат растежа, обмяната на веществата, както и функционирането на органите в храносмилателната система. Ако искате да лекувате щитовидната си жлеза, за да може да възстановите нормалното й функциониране, поставете зелеви листа върху гърлото, където се намира жлезата. Покрийте листата с превръзка или шал. Трябва да се спи с компреса и можете да го премахнете сутринта.

Главоболие

Ако имате непоносимо главоболие, може да имате някакъв вид проблеми с очите си. Въпреки това, главоболието може да бъде свързано с прекомерен стрес или умора. Ето защо се прилага компрес от пресни зелеви листа върху върху горната част на главата. Сложете някаква шапка или кърпа, за да запазите листата на място им.





Болка, която се дължи на кърменето

Ако жени изпитват силна болка в резултат на кърменето, те могат да поставят компрес от прясно зеле оставя върху гърдите и болката ще отмине. Можете да направите това през деня и през нощта.


Четете още:

🔴 Неоосманизъмът шета у нас с парите на българските данакоплатци

🔴 СКАНДАЛ: Доматите и краставиците, които ни пробутват са пред разваляне!

🔴 Събират автентични български носии





Източник: zajenata





Коментари

горе