Уникално: Родна билка громи раковите клетки за 48 часа!



Родна билка унищожава раковите клетки за отрицателно време

Българска билка, която расте навсякъде, може да унищожи раковите клетки за много кратък период от време. Това растение има уникални лечебни свойства и него може да си го съберете от двора или от планината. Така действа чаят от глухарче, като при неговия прием раковите клетки се разпадат за период от 48 часа. Това не е мистерия или поредната измислица, а доказан факт. Учените са установили, че коренът на глухарчето действа по-добре от химиотерапията, понеже унищожава само тези клетки в човешкия организъм, които са засегнати от рак.





И с това качествата на тази невероятна родна билка не свършват дотук. Растението има диуретични способности, то помага да се очисти жлъчката, лекува черния дроб, намалява вредния холестерол, помага при много видове алергии. Коренът от глухарче е своеобразна мини лаборатория на полезни минерални вещества и витамини.





Съдържа витамините С, К, В6 и А в завишени количества. Коренът от глухарче е богат също на рибофлавин, желязо, калций, калий, фолиева киселина, магнезий. Тези факти са известни от години. Взимат се 2 ч.л.от корените и листата на глухарче и се варят десетина минути в 300 мл.  вода. От отварата се пият по 2-3 чаши на ден.





Канадският университет в град Уиндзор е извършил редица изследвания на корените на глухарче и резултатите са повече от обнадеждаващи за болните от рак. Специалистите от катедрата по химия и биохимия са установили с научни методи, че растението „убива” клетките, заразени с рак, без да влияе на останалите клетки в организма.





72-годишния Джон Ди Карло лично се убедил в лечебните свойства на корена от глухарче. Той бил на хиимотерапия три години и лекарите не давали надежда за живот, като не успели да му предложат никакви други алтернативни средства за лечение на рака. Джон разбрал за отварата от корените на глухарче и започнал да го пие. Само след четири месеца мъжът, когото лекарите вече отписали, се излекувал и днес се радва на добро здраве, пише сайта Natural News.






Четете още:

🔴 Комета ще доближи Земята на рекордно разстояние от 246 години

🔴 ТОЗИ ПЪТ СЪСИПАХА БЪЛГАРИНА! НОВ ЗАКОН НИ ХВАШТА ЗА ГУШИТЕ ТАКА, АКО НЕ ГЛАСУВАШ...

🔴 В България е най-високата статуя на Богородица





Източник: ТОПактуално.ком





Коментари

горе