Хороскоп за днес-Скорпион-Днес по-добре не предприемайте нищо важно, Дева-Днешният ден е изключително благоприятен за ...



Овен 
През днешния ден се опитайте да укротите малко ентусиазма си, дори да сте убедени, че това, което искате, е добро и правилно. Вероятно ще срещнете съпротива от висшестоящи и трудно ще получите онова, което желаете.

В работата довършвайте започнатото, тъй като колкото повече задачи оставяте за друг ден, толкова по-трудно ще ви бъде после.

Телец
Днес по възможност не започвайте нови неща – повече наблюдавайте и по-малко реагирайте. Отложете за по-нататък всякакви действия и инициативи, които са по-рискови и съответно не сте сигурни как биха се развили. Възможно е през днешния ден да получите важна информация или да направите някакво разкритие.

Близнаци
Днес ще бъдете по-добре настроени в сравнение с предишните дни и ще гледате по-обективно на положение, което ви тревожи или обърква. Наблюдавайте събитията в днешния ден – ако сте се заблуждавали за даден човек или за някаква ситуация, сега бихте могли да разкриете истината, и то по най-неочаквания начин.

Рак
Ако днес на дневен ред излезе финансов въпрос, той вероятно ще има отношение към бъдещето ви – някаква идея, която искате да осъществите, лична цел, дори и възможност за обучение. Точно сега трябва да обмисляте всеки разход внимателно и да решите за какво си заслужава да дадете пари.

Лъв
Днес не е препоръчително да започвате нови неща. Направите ли го, или всичко ще се проточи много дълго във времето, или изобщо няма да реализирате идеята си. Ако пътувате през днешния ден, е възможно да ви се случи нещо неочаквано и вълнуващо.

Дева
Днешният ден е изключително благоприятен за уреждане на въпроси, чието разрешаване сте отлагали по някаква причина – събитията и преживяванията ще ви подскажат на какво трябва да обърнете внимание. Действайте внимателно и изяснете подробностите – вие го умеете.

Везни
През първата половина на днешния ден няма да бъдете особено активни, така че по възможност оставете по-важните задачи за следобед. Вечерта ще бъде приятна – ще се повеселите или ще прекарате известно време в приятна компания.

Скорпион
Днес по-добре не предприемайте нищо, което е важно за бъдещето ви – или няма да постигнете нищо, или ще направите нещо прибързано. Не водете и важни разговори, защото трудно ще се разберете с другия човек. Обръщайте внимание на информацията, която получавате – нищо чудно тя да се окаже ценна за вас.

Стрелец
Днес е възможно да сте по-войнствено настроени, особено ако някой ви пречи да постигнете това, което искате. Укротете се малко – гневът не е добър съветник. Ако в момента ви занимават здравословни проблеми, не се притеснявайте прекалено – възможно е да се поддавате на страхове, които не са оправдани.

Козирог
Днес ще бъдете склонни да правите повече компромиси и ще проявявате по-голяма толерантност към околните. Ако не го направите обаче, може да си имате проблеми, и то с най-близките. Искате ли нещо, обяснете защо според вас трябва да се направи, вместо да раздавате заповеди – така ще има по-голям шанс да ви чуят.

Водолей
Днес сутринта може да ви липсва тонус и настроението ви да не е особено добро, но не се притеснявайте – има шанс следобед облаците да се разсеят и да се почувствате доста по-добре. Не залагайте прекалено много на сигурното – търсете нови преживявания и денят ви ще стане по-интересен.

Риби
Днес вероятно ще бъдете по-вглъбени в себе си – ще копнеете за почивка и няма да ви се работи особено. Не започвайте нещо ново през днешния ден и не се занимавайте със задачи, които изискват много енергия – едва ли ще постигнете успех. Ако водите служебна кореспонденция, проверявайте внимателно какво и на кого изпращате – има риск от грешки.


Четете още:

🔴 Студената вода за столичани става 1,82 лв. за кубик

🔴 Мехлем, който светкавично топи шипове!

🔴 Тези 8 неща в дома ни увреждат щитовидната жлеза





Източник: За Жената





Коментари

горе